|

Draci sebrali Kobře bod, prohráli až po nájezdech...

Ani v dalším utkání Trutnov nedokázal naplno bodovat. Opět bral jen bod a to tentokrát za prohru po nájezdech na ledě pražské Kobry.

KOBTRU
Kobra Praha
16. Kolo
Praha
19.11.2016
18:00
3:2 sn
(2:1, 0:0, 0:1 - 0:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 5. Antončík (Jedlička, Jakeš), 15. Vlach (Matějček, Slanina), rozhodující nájezd Slanina - 20. Beneš (TS), 44. Kysela

Kobra Praha: Sestavu doplníme později

Trutnov: Veselý (Jeschke) - Píša, Poul (22. Jakub Tatar), Abrahám, Vácha, Bezděk, Junek - A. Půlpán, Fedulov, T. Půlpán - Kysela, Hlaváček, Ukhin - Smékal, Janoušek, Beneš

Hokejisty Trutnova čekal velmi nelehký úkol. Při sobotním kole II. Ligy ČR zajížděli na led pražské Kobry, kde se boduje velmi těžko.

Vše nasvědčovalo tomu, že domácí nebudou mít těžkou práci a hosty jasně přehrají. V 5. minutě otevřel skóre Antončík, když nikým nehlídaný zasunul kotouč za bezmocného Jeschkeho - 1:0. Hosté bránili a čekali na protiútoky. Jenže přišla další rána. V 15. minutě se přesně trefil Vlach a zdálo se, že je po zápase - 2:0. Jenže hostům se nabídla přesilová hra. Po spolupráci Poula s Píšou ujel Peter Beneš a byl v úniku faulován. Sudí Vokřál nařídil trestné střílení a to hostující Beneš proměnil - 2:1.

Druhá třetina začala špatně pro hostující mužstvo. Po deseti sekundách skončil zápas pro obránce Ondřeje Poula, který byl atakován před mantinelem a jeho pád neudrželo koleno. Na jeho místo se posunul Beneš a místo Beneše šel do útoku mladíček Tatar. Ten začal svůj večer neskutečně, když létal po ledě a dohrával urostlé hráče pražské Kobry. To se ukázalo, jako klíčové. Hosté jeli dvakrát sami na branku, konkrétně Hlaváček, ale neúspěšně. Na druhé straně naopak čaroval kouzelník v masce Ota Jeschke. Druhá třetina branky nepřinesla.

Ve třetí třetině hosté vyrovnali. Jiří Kysela prošel mezi čtyřmi hráči Kobry a zavěsil - 2:2. Domácí začali býti nervózní a hosté pouze bránili a čekali na svou šanci. Pět minut před koncem fauloval Janoušek a vyfasoval 2+2 minuty za vysokou hůl. Domácí však nedokázali překonat čarujícího Jeschkeho. Těsně před koncem mohl skóre uzavřít Tomáš Půlpán, ale Bílka nepřekonal.

V prodloužení pálil nebezpečně Kysela, ale branku Bílka minul. Na druhé straně 4x střílel a dorážel Jedlička, ale Jeschke byl opět na svém místě a branku neobdržel. Došlo ted na nájezdy.

Nájezdy rozhodla až osmá série, ve které se netrefil Janoušek, ale trefil se domácí Slanina.

Další utkání sehrají hokejisté Trutnova ve středu na ledě Klatov, když dohrávají odložené říjnové utkání. Děkujeme všem fanouškům za podporu! Reportáž: Redakce