|

Draci odjeli ze Sokolova bez bodů...

Ani v dalším zápase se Trutnovu nepodařilo bodovat. Domácí si svůj tříbrankový náskok uhlídali a zvítězili nakonec 5:2.

SOKTRU
Baník Sokolov
12. Kolo
Sokolov
05.11.2016
17:30
5:2
(2:0, 1:2, 2:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 14. Trapl (Račanský, Říha), 17. Trapl (Kukla), 22. Binias (Sláma, Chládek), 53. Sláma, 60. Říha (Kašpar) - 25. Abraham (A.Půlpán, T.Půlpán), 38. T.Půlpán (Kastner, A.Půlpán)

Vyloučení: 8:11, Využití: 1:1, V oslabení: 1:0

Baník Sokolov: Fečo D. (Hruška P.) - Gombár, Michálek, Havelka, Novák O., Binias, Chládek, Vodička - Sláma, Trapl, Kukla "C" - Račanský "A", Říha, Kašpar "A" - Řezníček, Pfister T., Sus - Musil, Jirušek

Trutnov: Veselý (Jeschke) - Poul, Vácha, Abraham, Bezděk (od 21. Fedulov), Junek, Beneš - T. Půlpán, Kastner, A. Půlpán - Chytráček, Fedulov (od 21. Hlaváček), Ukhin - Smékal, Janoušek, Kysela

Hokejisté Trutnova zajížděli na daleký led Sokolova. Hosté cestovali bez indisponovaného Aleše Píši. Domácí utkání zvládli a zvítězili nakonec 5:2.

První třetina byla v roli domácích. Hosté se nedokázali vypořádat s pětihodinovou cestou v autobuse a skoro ve všech aspektech hry zaostávali. Ve 14. minutě se domácí trefili po prvé a to z hole Trapla - 1:0. Hosté se snažili vývoj utkání otočit, ale šance Kastnera a Aleše Půlpána brankou neskončili. Toho využili opět domácí a druhou branku přidal znovu Trapl - 2:0.

Druhá třetina už byla z hostující strany lepší a hřiště ovládl Trutnov. Jenže domácí odskočili na rozdíl tří branek a to bylo pro tento zápas klíčové. Odražený kotouč si našel Binias a poslal ho za záda Veselého - 3:0. Hosté snížili v přesilové hře. Střelu Abraham tečoval domácí obránce přímo za záda Feča - 3:1. Poté ujel sám na branku Aleš Půlpán, ale jeho blafák Fečo chytil. Na dostřel se dostali hosté těsně před koncem druhé třetiny. Kombinaci první pětky zakončil Tomáš Půlpán - 3:2.

Ve třetí tetině byli domácí pod velkým tlakem. Jenže nájezd Hlaváčka brankou neskončil a to ani velká šance Tomáše Půlpána, který mířil pouze nad branku. Do a ke slovu se dostali opět domácí. Závar před brankou vyřešil Sláma a v 53. minutě domácí znovu odskočili - 4:2. Trutnov sahal po snížení, ale ani jednu šanci k tomu nevyužil. Domácí se pak ještě trefili ve hře bez brankáře ve vlastním oslabení.

Hokejisté Trutnov tak znovu prohráli a už ve středu přivítají na vsvém ledě medvědy z Děčína. Reportáž: Redakce