|

Bílina sebrala všechny body. Trutnov vyšel na prázdno...

V dalším zápase se představila na ledě Trutnova hostující Bílina. PO povedené první třetině domácích se však ke slovu dostali už pouze hosté a zaslouženě vyhráli.

TRUBLN
Trutnov
9. Kolo
Trutnov
22.10.2016
18:00
2:4
(2:1, 0:1, 0:2)
Bílina
Branky a nahrávky: 7. Píša (Kastner, Poul), 8. Kastner (A. Půlpán, Píša) - 1. Nedrda (Machač), 36. Čmolík (Fučík, Petráš), 41. Polák (Machač, Nedrda), 47. Machač (Nedrda, Böhm)

Vyloučení: 5:5, navíc Fedulov (TRU), Fučík (BLN) oba 5+OK, Využití: 1:2

Trutnov: Veselý (Jeschke) - Poul, Píša, Vácha, Abraham, Junek, Beneš - Ukhin, Kastner, A. Půlpán - Chytráček, Fedulov, Kysela - Smékal, Hlaváček, Malý - Tatar Jakub, Janoušek, T. Půlpán

Bílina: Mouček (Lisý) – Polák, Machač, Kolíček, Fučík, Fryč, Brettschneider, Šefl – Procházka, Nedrda, Böhm, Čmolík, Petráš, Baránek, Štepka, Kučera, Kopřiva, Komínek

Hokejisté Trutnova v sobotním duelu nepředvedli zrovna extra výkon. Po první třetině se zdálo, že utkání bude probíhat hladce, ale tak tomu nebylo. Hosté z Bíliny si odvezli tři body a domácím se utkání opravdu nepovedlo.

Hned v úvodu zápasu se dělovkou prosadil hostující Nedrda - 0:1. To běžela teprve 29 sekunda. Domácí se však nezalekli a dál si plnili svoje taktické pokyny. Neobvykle začal hrát Trutnov na čtyři formace a ukázalo se to, jako dobrý tah. V 7. minutě se domácím naskytla výhoda přesilové hry. Po ose Poul - Kastner se dostal kotouč na hokejku Aleše Píši a ten dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. O minutu později vystřelil Aleš Půlpán a do odkryté branky se prosadil domácí Ukhin, ačkoliv branka byla připsána Kastnerovi - 2:1. Hosté měli problém s pohybem. Trutnov mohl vést po prvních dvaceti minutách o tři branky minimálně, ale nestalo se tak.

Druhá třetina už byla z pohledu domácích horší. Hosté se dostali do hry přesilovou hrou. Tu však nevyužili. Tutovku Böhma zlikvidoval Veselý. Nad druhé straně mohl vedení domácích navýšit David Smékal, ale Moučka nepřekonal a po něm ani Pavel Malý. Při početní výhodě pěti proti třem pálil Píša, ale kotouč spadl Moučkovi do lapačky. Domácí se poté dostali pod tlak a bylo z toho vyloučení. Těsně po vypršení oslabení se však prosadila Bílina. Střelu od modré tečoval Čmolík a srovnal - 2:2.

Třetí třetina už byla pro domácí kritická. Početní výhodu pěti proti třem okamžitě hosté využili. Od modré vystřelil Polák a kotouč se dostal až za záda Veselého - 2:3. Na druhé straně pálil Fedulov, ale orazítkoval pouze břevno. Slibnou šanci měl i Tomáš Půlpán, ale svůj pokus neproměnil. A to se povedlo opět hostím. Opět to bylo v přesilové hře. Od modré čáry si sjel na přihrávku Machač a bezmocného Veselého překonal s ledovým klidem - 2:4. Domácí poté dostali výhodu přesilové hry pět na tři a to na celé dvě minuty. Avšak ji zahráli bez efektu a téměř bez šance. Tři minuty před koncem byl sám před brankou Chytráček, ale tutovku neproměnil. Ani v závěrečné power-play se domácím nepodařilo najít skulinku v brance Moučka a tak prohráli.

Další utkání sehrají hokejisté Trutnova ve středu proti Řisutům. Utkání se hraje ve Slaném a začíná v 18:00 hodin. Děkujeme všem fanouškům za podporu. Reportáž: Redakce