|
CHRTRU
Chrudim
4. Zápas
Chrudim
28.08.2015
18:00
3:3
(0:0, 1:2, 2:1)
Trutnov
Branky a nahrávky: 33. Zrůst, 51. Dobiáš (Procházka, Kišš), 60. Kišš (Procházka) - 30. Chytráček (Půlpán), 40. Smékal (Janoušek), 52. Janoušek (Smékal)

Chrudim: Ament (od 31. Chalupa) - Urban, Machč, Budinský, Zrůst, Janecký, Turčáni, Brychta, Vích - Kišš, F. Procházka, Dobiáš - Plch, Novák, Vágner - Karásek, Polák, Sedláček - Ondráček, Brožek, Kohoutek

Trutnov: Jeschke - Vácha, Suvorov, Kubica, Kozák - Malý, Fedulov, Půlpán - Litera, Chytráček, Hemský

Od 31. minuty

Čáp - Poul, Beneš, Vácha, Chaloupka - Bartoň, Kastner, Luštinec - Uchin, Janoušek, Smékal

Hokejisté Trutnova sehráli další přípravný zápas v Chrudimi. V pořadí již třetí v tomto týdnu. Unavení hosté sehráli utkání na dvě poloviny, pričemž v půlce zápasu se vystřídali.

První dvacetiminutovka nenabídla moc líbivý hokej. Více ze hry měl Trutnov, ale tři tutovky Litery skóre nezměnily. Chrudim se tlačila do útoku, ale k šancím se dostávali domácí pouze sporadicky. Jediná střela, která protáhla Jeschkeho, byla z hole Filipa Procházky.

Druhá třetina už byla na góly bohatší. Trutnov se znovu tlačil před Amenta, ale branka padla až v polovině třetiny. Chytráček Se dostal před branku a blafákem překonal Amenta - 0:1. Mužstvo Trutnova se vyměnilo a ihned inkasovalo v oslabení, když se od modré s nutnou dávkou štěstí prosadil domácí Zrůst - 1:1. Těsně před přestávkou se ještě stihli prosadit hosté. Janoušek našel Smékala a ten prostřelil Amenta - 1:2.

Poslední dějství ovlivnily výroky hlavního sudího Kratochvíla. Hostující Trutnov měl daleko více šanci a více ze hry, ale branku vstřelit nedokázal. To potrestali domácí. V přesilové hře se při prečíslení dostal ke kotouči Ugo Dobiáš a překonal bezmocného Čápa - 2:2. Trutnovští hokejisté ale odpověděli. V 52. minutě se k sólu nadechl Janoušek a švihem vymetl pavouka v rohu Chalupovy branky - 2:3. Poslední slovo ale měli domácí. Rychlý protiútok necelou minutu před koncem zakončil Kišš a stanovil konečné skóre zápasu - 3:3. Reportáž: Ondřej Poul