|

Výhra v posledním přípravném utkání !

Tým HC BAK Trutnov zvládl poslední přípravné utkání a dokázal zvítězit nad hostujícím týmem Jonsdorf Falken 7:4. Tento výsledek, ač poznamenán několika výpadky je dobrým příslibem pro nadcházející II. ligovou sezónu. Která začíná již v sobotu 13. září na zimním stadionu v Trutnově.

TRUJHF
Trutnov
6.

07.09.2014
16:00
7:4
(0:1, 3:1 ,4:2 )
Falken
Branky a nahrávky: 21. Konečný(Dufek,Luštinec) 25. Vacek(Luštinec) 29. Tatar(Smékal) 49. Březina(Chytráček Luštinec) 51. Vacek 52. Březina (Konečný, Dufek) 53. Veselý(Janoušek)

Trutnov: Čáp (Jeschke)– Antonín, Voženílek, Konečný, Dufek, Poul, Chaloupka - Veselý, Bartoň, Janoušek, Březina, Chytráček, Luštinec, Perutek, Mašek, Zítka, Vacek, Tatar, Smékal.

V posledním přípravném zápase se domácí tým HC BAK Trutnov střetl s týmem Jonsdorf Falken. Generálka na II. ligovou sezónu dopadla lépe pro domácí tým, který zvítězil 7:4.

Úvodní nápor domácího týmu zatlačil hostující tým do tvrdé defenzívy. Nechybělo mnoho a během úvodních pěti minut mohlo padnout několik branek do sítě hostí. Ovšem již v průběhu sedmé minuty se především díky značnému sebeuspokojení domácích hráčů hra vyrovnala. Tento laxní přístup vyvrcholil obdrženou brankou. Po první třetině tedy trutnovští do kabin odcházeli za nepříznivého stavu 0:1.

Pokračování utkání ve druhé třetině bylo ze strany domácích již o poznání lepší. Hned v první minutě druhé třetiny vyrovnal dělovkou od modré čáry Konečný. Zlepšení přístupu trutnovského týmu přineslo ovoce a druhou třetinu tak domácí vyhráli v poměru 3:1. Ovšem jelikož si přenesli jednobrankové manko z předchozí třetiny byl o druhé přestávce stav pouze 3:2 pro domácí.

Ve třetí třetině probíhala hra z počátku vyrovnaně. Ovšem již v deváté minutě si hosté vybrali slabší chvilku a během 4 minut inkasovali 4 branky. Zápas se potomto výpadku zdál již rozhodnut a to se opět promítlo v přístupu domacích hráčů k utkání. Díky tomu se hostujícímu týmu podařilo vstřelit dvě branky a upravit tak konečný výsledek na příznivější.

Reportáž: Redakce