|

Kolín zvládl roli favorita a odváží z Trutnova tři body...

Ve středečním utkání proti kolínským Kozlům tahal Trutnov 50 minut za kratší konec. Jisté uspokojení kolínských hráčů ze čtyřbrankového vedení umožnilo Drakům závěr utkání zdramatizovat. Obrat se však nekonal a Trutnov tak v dnešním zápase pouze korigoval skóre na konečných 3:5.

TRUKOL
Trutnov
29.

04.02.2015
18:00
3:5
(2:0, 2:1, 2:0)
SC Kolín
Branky a nahrávky: 48. Karlík (Veselý, Luštinec), 54. Junek (Veselý), 56. Junek (Veselý, Luštinec) – 9. Kozák (Šafránek, Skokan), 10. Morkes (Malý, Semirád), 34. Malý (Morkes, Semirád), 43. Šafránek, 49. Šifta (Šafránek).

Rozhodčí: Horinek – Maštalíř, Pechánek.

Vyloučení: 4:6, navíc Karlík (T) 10 min. os. trest.

Využití: 1:0. Oslabení: 0:0. Třetiny: 0:2, 0:1, 3:2.

Diváci: 312.

Trutnov: Jeschke (Kukin) - Škvor, Dufek, Chaloupka, Voženílek, Junek, Karlík, Vácha - Koutník, Březina, Kozák - Zítka, Šimoníček, Perutek - Luštinec, Chytráček, Veselý - Janoušek, Vacek,Smékal

SC Kolín: Moravec – Pácal, Muláček, Kulhánek, Petira, Nedbal, Hanzl, Barták, Skokan – Malý, Semirád, Morkes – Zumr, Šafránek, Jankovský – Šifta, Hlavatý, Klíma – Jelínek, Kozák.

Kolínští hokejisté potvrdili na ledě v Trutnově roli favorita. V utkání se dostali během minuty celkem hladce do dvougólového vedení a i přes nevydařenou druhou třetinu postupně navýšili své vedení až na 5:1. Závěr se jim sice nepovedl, když dvakrát inkasovali, ale na tom, že si s sebou na cestu domů přibalili tři body to již nic nezměnilo.

převzato z www.sckolin.cz děkujeme. Reportáž: Redakce