|

Trutnov přiváží tři body z Klatov!

Trutnov v sobotním utkání dokázal otočit nepříznivé skóre zápasu a odváží si tak velice důležité tři body z "horkého" ledu v Klatovech. Draci nesložili zbraně ani za stavu 3:1 pro soupeře a čtyřmi brankami v řadě otočili vývoj zápasu. Po čtyř zápasvé pauze se na post jedničky vrátil Josef Čáp a výrazně přispěl k bodovému zisku.

KLTTRU
Klatovy
28.
Zimní stadion Klatovy
31.01.2015
18:00
3:5
(1:,1, 2:1, 0:3)
Trutnov
Branky a nahrávky: 19. Kepka (Polata,Michel), 27. Kubeš (Hobl), 28. Beran (Holý) - 12. Šimoníček (Karlík), 35. Škvor (Koutník), 51. Březina (Kozák), 57. Veselý (Luštinec, Junek), 59. Březina (Šimoníček)

Diváci: 380

Trutnov:

Velice důležité utkání proti těžkému soupeři posílenému o zvučná jména z extraligové Plzně a dokonce zámořské AHL, zvládl Trutnov na výbornou!

Draci se zásluhou Šimoníčkovi teče sice dostali ve dvanácté minutě do vedení, ale nakonec to byli právě hosté kteří museli otáčet nepříznivé skóre zápasu. Domácí totiž během deseti minut, přeřušených první přestávkou, dokázali vstřelit tři branky a s Draky to nevypadalo vůbec dobře.

Ovšem oproti očekávání soupeře trutnovští hokejisté nesložili zbraně a dokázali vývoj zápasu otočit ve svůj prospěch. Nejprve v úniku přesnou ranou vstřelil kontaktní branku na 3:2 Škvor, ve třetí části pak na 3:3 vyrovnával Březina, a vedoucí branku zařídil Veselý, když minutu před koncem třetí třetiny pojistil vítězství ranou do odkryté klece Březina, bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto.

Trutnov se tak v tabulce vzdálil svým pronásledovatelům a vy se můžete těšit na další, tentokrát domácí utkání proti kolínským Kozlům, které je na programu ve středu 4.2. od 18:00 na trutnovském zimním stadionu. Reportáž: Redakce