|

Draci se žihadel nezalekli!

Trutnovští hokejisté si v pondělním utkání poradili s Moravskými Budějovicemi. Domácí utkání zvládli na výbornou a zvítězili 5:3. Trutnov se díky 8 bodům, které získal v posledních třech zápasech posunul v tabulce na 12. místo. O další posun v tabulce se pokusí v sobotu 22.11. na ledě Sokolova, který se naopak bude snažit přerušit vítěznou třízápasovou šňůru Trutnova.

TRUMRB
Trutnov
13.

17.11.2014
18:00
5:3
(3:2, 1:1, 1:0)
Moravské Budějovice
Branky a nahrávky: 2. Chytráček (Junek), 4. Chytráček, 17. Zítka (Chytráček), 36. Voženílek (Zítka,Bartoň), 49. Kastner (Kozák) - 18. Horký (Sobotka), 19. Gottlieb (Randa,Lupač), 38. Randa (Vlašín, Sechovec)

Rozhodčí: Kareš - Potůček, Tasch.

Vyloučení: 6:4, navíc Bartoň (Trutnov) 10 minut OT.

Využití: 1:0.

Diváci: 468.

Trutnov: Škvor, Souček, Procházka, Voženílek, Karlík, Junek, Chaloupka - Veselý, Janoušek, Březina, Bartoň, Kastner, Luštinec, Zítka, Chytráček, Perutek - Kozák,Mašek.

Moravské Budějovice: Dusík (Máj) – Jakeš, Sobotka, Randa, Peroutka, Sechovec, Prkna, Pelikán, Latner – Kadela, Matějka, Barták, Lupač, Gottlieb, Vantuch, Telesz, Horký, Kesner, Vlašín, Forman, Juráň.

V pondělním "svátečním" utkání se Trutnov střetl s týmem Moravských Budějovic. Zápas byl duležitý hned z několoika důvodů. Hráči chtěli navázat na zdařilý výkon v Kolíně, odvděčit se domácím vítězstvím skvělým fanouškům a především se ziskem tří bodů dotáhnout nejen na pondělního soupeře,ale i na ostatní týmy v tabulce.

Podařilo se a Trutnov díky výbornému týmovému výkonu, který stál na již tradičně dobře chytajícím Čápovi zvítězil. Na plném bodovém zisku se dvěma brankami výrazně podílel Petr Chytráček, který přes zranění ramene do zápasu nastoupil.

Zápas se od první třetiny vyvíjel lépe pro Trutnov, který po celou dobu vedl a soupeř pouze dotahoval. Díky občasným výpadkům v domácí obraně se Žihadlům dařilo držet krok, ale v rozhodující chvíli Trutnov dokázal vedení navýšit a následně také udržet.

Trutnovu se tak snad konečně blýská ne lepší časy. Další výzvou pro něj bude aktuálně druhý tým tabulky Sokolov. Jak si Hráči povedou můžete sledovat na onlajnech, nebo přímo v místě konání v sobotu 22.11. od 17:30.

Ohlasy po utkání

Jiří Malinský: „Myslím, že borci pochopili to, že bez stoprocentního přístupu, nasazení, zodpovědnosti a těch dalších základních věcí, které k hokeji patří, nemůžeme být úspěšní. Doufám, že v tom budeme pokračovat a budeme se zlepšovat. Já jsem o tom přesvědčený“.

Reportáž: Redakce