|

13. Kolo: Čtyři branky Zelenky pomohly k další desítce! Tentokrát Trutnov vyprovodil Třebechovice!

Středeční utkání pod názvem "MOVEMBER" si trutnovští fanoušci i hráči užili. Domácí uštědřili druhou desítku v řadě, tentokrát to odnesli hosté z Třebechovic, kteří však v první třetině na to nevypadali. Čtyři branky vstřelil Jirka Zelenka.

TRUTRB
Trutnov
13. Kolo
Trutnov
27.11.2013
18:00
10:1
(3:0, 4:1, 3:0)
Třebechovice p/O
Branky a nahrávky: 8. Zelenka (Šimoníček, Karlík), 11. Šimoníček, Zelenka), 16. Zítka (Mašek, Poul), 26. Luštinec (Veselý), 28. Zelenka (Antonín), 28. Luštinec (Chytráček, Veselý), 39. Janoušek, 55. Zítka (Mašek, Procházka), 56. Smékal (Janoušek), 59. Zelenka (Kozák, Šimoníček) - 29. Podzimek (Bohdanecký)

Vyloučení: 9:11, Využití: 1:0, Střely na branku: 32:18

Diváci: 255

Trutnov: Vich (Škop) - Antonín, Kozák, Vaněk, Karlík, Poul, Procházka, od 29. Junek - Zmítko, Šimoníček, Zelenka - Veselý, Chytráček, Luštinec - Perutek, Mašek, Zítka - od 29. Janoušek, Smékal

Třebechovice p/O: Lochman P. (od 25. Petrů) - Kostka, Podzimek, Stříteský, Kosina, Kudr, Lochman J., Bohdanecký, Tomášek, Tuček, Erban, Hlavatý, Souček, Kulhánek, Kastner, Dostál

Trutnovští hokejisté mají opravdu velkou fazónu. Další zápas a další uštědřená desítka do sítě soupeře. Čtyřmi góly se blýskl zkušený matador Jirka Zelenka.

Úvod utkání byl z trutnovské strany velmi vlažný. První velkou šanci měli hosté ihned z kraje utkání, ovšem střelu Tomáška chytil Vich. Domácí mohli odpovědět, ale Chytráček na Lochmana nevyzrál. V 6. minutě byl obrovský závar před Vichem, který čelil třem dorážkám, žádná však za jeho zády neskončila. Trutnov otevřel skóre v 8. minutě. Šimoníček našel před brankou volného Zelenku, který zametl kotouč za záda Lochmana - 1:0. Druhá branka přišla o tři minuty později. Šimoníček naznačil střelu a přesně našel Zelenku, který bez problémů zakončil - 2:0. Do konce třetiny se domácí trefili ještě jednou. Kombinaci třetí domácí pětky zakončil přesně po ledě Zítka - 3:0.

Druhá třetina už byla pouze v roli domácích, kteří s chutí pokračovali v brankostroji. Ve 26. minutě se po vhazování dostal ke kotouči Luštinec a dělovkou vymetl horní roh branky hostí - 4:0. O dvě minuty později se znovu měnilo skóre. Antonín napřáhl, vystřelil, kotouč se od brankáře Třebechovic odrazil k Zelenkovi, který zkompletoval hattrick - 5:0. Ve 28. minutě zakončil souhru druhé trutnovské pětky Luštinec a diváci se dožadovali znovu "desítky" - 6:0. Ve 29. minutě ujel domácí obraně hostující Podzimek a se štěstím prostřelil Vicha - 6:1. Ve 39. minutě se prosadila trutnovská mladá puška Roman Janoušek, který bez problémů překonal hostujícího Petrů v brance - 7:1.

Třetí třetina přinesla další tři branky, které padly až v druhé polovině posledního dějství. V 55. minutě zužitkoval přihrávku Maška domácí Zítka a v zápase se trefil po druhé - 8:1. Devátou branku přidal v 56. minutě domácí mladíček David Smékal, který si napravil reputaci po neproměněném trestném střílení ze druhé části - 9:1. Desátou branku a čtvrtou v utkání přidal domácí Zelenka - 10:1.

Trutnovští hokejisté tak znovu vítězí a znovu rozdílem třídy. V dalším utkání zavítají na led Hronova a to tuto neděli od 17:00. Děkujeme všem fanouškům za podporu a těšíme se na vás v dalším zápase! Reportáž: Redakce