|

Trutnov sehrál skvělé utkání a uštědřil Třebechovicím sedm branek!

Ve středečním utkání přivítali domácí hokejisté hosty z Třebechovic. Hostující mužstvo v Trutnově prohrálo 7:1 po vynikajícím výkonu celého domácího mužstva!

TRUTRB
Trutnov
16. Kolo
Trutnov
28.11.2012
18:00
7:1
(2:0, 2:0, 3:1)
Třebechovice p/O
Branky a nahrávky: 16. Mašek (Perutek), 18. Filip (Vlček, Karlík), 25. Luštinec (Chytráček, Poul), 38. Šimoníček (Mašek, Perutek), 54. Chytráček (Luštinec, Seidl), 54. Smékal (Kozák, Vacek), 55. Seidl (Chytráček) - 54. Drašnar (Kosina, Mareček)

Vyloučení: 6:3 + navíc Hloušek (TŘB) 10 OT + OK, Bez využití, Střely na branku: 45:23

Rozhodčí: Lučan - Brandejs, Votroubek

Diváci: 252

Trutnov: M. Veselý (Biegl) - Antonín, Synek, Poul, Seidl, Karlík, Procházka - Perutek, Šimoníček, Mašek - T. Veselý, Chytráček, Luštinec - Vlček, Kašák, Filip - Vacek, Kozák, Smékal

Třebechovice p/O: P. Lochman (od 41. Petrů) - Kostka, Stříteský, Suchý, Mareček, J. Lochman, Podzimek, Souček - Hloušek, Smutný, Polák - Šafář, Kudr, Hlavatý - Tuček, Kosina, Drašnar

Výborné utkání sehráli domácí hokejisté na svém ledě proti Třebechovicím. V utkání hosty k ničemu nepustili a zasypali je celkem 45 střelami. Sedm z nich skončilo v brance a Trutnov před derby ve Vrchlabí sehrál výborné utkání!

Utkání začalo lépe pro domácí, kteří skvěle přečetli hru Třebechovic a sbírali si hostující přihrávky. V první velké šanci byl Tomáš Veselý, ale svou dorážku do branky nedal. Poté ve slibné příležitosti stál Filip, který zkoušel udělat blafák, ale jeho bekhendovou kličku Lochman zlikvidoval. V 16. minutě se už skóre měnilo. Filip dostal krásný pas od Vlčka, jel sám na Lochmana a lidově řečeno "poslal brankáře na párek" svou forhendovou kličkou a vstřelil vedoucí branku - 1:0. O dvě minuty později si kotouč převzal v rohu Šimoníček, nabruslil až na kruhy, kde nádherně našel Perutka. Perutkovu střelu ještě Lochman chytil, ale na dorážku Libora Maška byl krátký - 2:0.

Vedení 2:0 nic v hokeji neznamená a tak trutnovští hokejisté ještě přidali do tempa. Ve 25. minutě zafungovala spolupráce druhé pětky a po nabídce od Chytráčka se trefil Luštinec - 3:0. Hostující mužstvo se těžko dostávalo do šancí díky skvělé obranné práci Trutnova. V přesilové hře měl velkou šanci Polák, ale jeho pokus vykryl Michal Veselý. O pár minut později měl šanci i Hlavatý, ale ani jeho příležitost brankou neskončila. Co se nepovedlo hostům, se povedlo naopak domácím. Ve 38. minutě vybídl k nájezdu Perutek Maška, ten však branku nevstřelil, ale jeho pohotovou zadovku využil ke skórování Šimoníček - 4:0.

Trutnovští hokejisté přidali ve třetím dějství další tři branky. V 54. minutě ujel Luštinec s Chytráčkem. Luštinec si přibrzdil, svou nahrávkou našel Chytráčka a ten bez přípravy vystřelil kotouč přímo za záda Petrů 5:0. V téže minutě padla další branka. Mladý čtvrtý útok domácích si vytvořil tlak a ten proměnil v branku, ze které se radoval Smékal - 6:0. O několik sekund později se radovali hosté. Na této brance sehrál velkou roli čárový rozhodčí. Hostující obránce nahodil kotouč, který na modré čáře tečoval rozhodčí přímo do jízdy Kosinovi, který našel Drašnara a ten se nemýlil - 6:1. Tečku za utkáním udělali domácí. Chytráček vyhrál vhazování přímo na Seidla a ten švihem od modré čáry upravil konečné skóre - 7:1.

Domácí hokejisté sehráli výborné utkání a v neděli je čeká derby ve Vrchlabí. Utkání začíná v 17:00 a bude to "peklo". Fanoušci se chystají na derby vlakem (více info na Facebooku HC BAK Trutnov). Děkujeme za vaši dnešní návštěvu a těšíme se opět na vás!

Ostatní výsledky:

Semechnice 1:8 Jaroměř, N. Paka 4:5 Vrchlabí, Jičín 5:4sn Hronov, Dvůr Králové n/L 4:6 N. Město, Náchod 5:3 Opočno Reportáž: Redakce