|

Dvůr bojoval až do konce, ale Trutnov se předvedl ve skvělé formě!

Další utkání sehráli hokejisté Trutnova na ledě Dvora Králové. Domácí bojovali, ale na trutnovskou družinu to nestačilo.

DKRTRU
Dvůr Králové n. L.
9. Kolo
Dvůr Králové nad Labem
04.11.2012
17:00
2:8
(1:2, 1:2, 0:4)
Trutnov
Branky a nahrávky: 4. Dvořák (Voděrek), 30. Zmítko (Vitebský) - 9. Chytráček (Šimoníček), 15. Synek (Šimoníček), 24. Zelenka (S. Procházka, Šimoníček), 33. Synek (Chytráček, T. Veselý), 42. Karlík (Chytráček), 43. Vlček (Perutek), 50. Gabriel (Perutek), 58. Chytráček (Kuna)

Dvůr Králové n. L.: Škop (Karban) - Říčař, Vitebský, Prokůpek, Krejcar, Laš, Klust - Zmítko, Rychtera, Komárek, Voděrek, Motl, Dvořák, Haas, Lelka, Zdráhal, Háze

Trutnov: M. Veselý (Pech) - Karlík, Synek, Poul, Gabriel, Kuna, Malinský - T. Veselý, Šimoníček, Chytráček - S. Procházka, Kašák, Zelenka - Perutek, Mašek, Vlček

Utkání hrané ve Dvoře Králové nabídlo atraktivní hokej. Hokejisté Dvora sice prohráli vysoko 2:8, ale jejich předvedená hra byla pohledná a nemají se za co stydět. Nutno podotknout, že hostující kotel vytvořil pro hráče Trutnova naprosto domácí atmosféru!

První třetina začala v roli hostujícího celku. První šanci měl Šimoníček, ale jeho střela trefila Škopa. Gólově udeřili první domácí. Závar před brankou vyřešil brankou Dvořák - 1:0. Hosté se ale znovu a znovu tlačili do šancí a zasypávali Škopa střelami. V 9. minutě naservíroval kotouč Šimoníček Chytráčkovi a ten tváří v tvář si smlsnul na Škopovi - 1:1. Hosté byli rázem na koni a těžili ze svého tlaku další brankou. V 15. minutě našel Šimoníček na modré postaveného Synka a ten poslal hosty do vedení - 1:2.

Druhé dějství bylo ve stejném tempu a opět tempo diktovali hráči Trutnova. Ve 23. minutě dostal kotouč od Procházky Zelenka a svůj únik zakončil přesně - 1:3. Trutnovští hokejisté poté nevyužili přesilovou hru 5 na 3 a šance na to byly - Zelenka pálil dvakrát do boční sítě, Poul do připraveného Škopa a Malinský také... Trest pro hosty přišel ve 30. minutě. Dvorská pětice využila přesilovou hru. Od modré pálil Vitebský a kotouč do branky dorazil Zmítko - 2:3. Drama bylo na světě?! Tentokrát ne... VE 32. minutě měli hosté přesilovou hru a z té se prosadil z brankoviště Synek - 2:4. Svoje šance měli i domácí, ale Rychtera pálil mimo a ani šance Motla v brance neskončila.

Třetí třetina už byla v režii pouze Trutnova. Ve 42. minutě přihrál Chytráček na Karlíka ten si došel až před branku, kde vymetl růžek branky Škopa - 2:5. Další branka přišla o minutu později. Mašek zavezl kotouč do třetiny Dvora, našel Perutka, ten přihrál mezi kruhy Vlčkovi a ten švihem opět překonal Škopa - 2:6. Dvorští hokejisté přesto stále bojovali a snažili se s výsledkem něco udělat, ale marně. V 50. minutě vyhrál vhazování Perutek, kotouče se chopil Gabriel a od modré vstřelil svou premiérovou branku - 2:7. Konečnou tečku za zápasem udělal Chytráček. Hostující útočník si nahodil kotouč, sám si ho dojel a také sám zakončil a to přesně za záda Škopa - 2:8.

Trutnovští hokejisté si tak dokráčeli pro další tři body a opět si s chutí zastříleli. Chtěli bychom poděkovat tentokrát velmi početnému kotli hostujících fanoušků, kteří vytvořili pro Trutnov domácí atmosféru a hnali je za vítězstvím, děkujeme! Další utkání sehrají trutnovští hokejisté na svém ledě proti Jičínu, ve středu od 18:00 hod. Reportáž: Redakce