|

Předsváteční nadílka - Trutnov zasypal Chotěboř sedmi brankami!

Den před Státním svátkem zajížděli trutnovští hokejisté na led Chotěboře.

CHBTRU
Chotěboř
2416.
Chotěboř
16.11.2011
18:00
2:7
(1:3, 1:2, 0:2)
Trutnov
Branky a nahrávky: 18. P. Blažek (Prachař), 38. Pelán (Janda) - 3. Dlab (Veselý,. Šimoníček), 8. Veselý (Šimoníček, Dlab), 13. Bláha (Malinský), 22. Fořt (Rejzek, Lesák), 39. Chytráček (Luštinec), 59. Fořt (Bláha), 60. Březina (Luštinec, Chytráček)

Trutnovští hokejisté nastoupili v rámci dvacátého kola na ledě Chotěboře.

Ačkoliv jel Trutnov téměř dvě a půl hodiny, ihned v prvním dějství poznal, že má věrné fanoušky. V početné skupince věrných trutnovských příznivců se nacházelo přibližně patnáct fanoušků, kteří se společně s domácími postarali o fantastickou kulisu. Právě za podpory svých fanoušků hosté zvítězili první třetinu. Nejprve Skóroval Dlab, druhou branku přidával Veselý a na 0:3 zvýšil Bláha. Domácí hokejisté korigovali pouze z hole Blažka - 1:3.

Druhé dějství nabídlo další branky. Nejprve se prosadil Patrik Fořt. Následně skóre zkorigoval domácí Pelán a poté přidal pátou branku hostující Chytráček - 2:5.

Ve třetí třetině znovu úřadovali hosté. Po přihrávce Bláhy se trefil znovu Fořt - 2:6. Utkání gólově uzavřel v 60. minutě Březina - 2:7.

Trutnovští hokejisté zaslouženě porazili Chotěboř, ale v tabulce zůstavájí na devátém místě. Další utkání sehrají Draci na svém ledě v neděli od 17:00 proti Technice Brno. Reportáž: op