|

Trutnov smetl Kutnou Horu!

Trutnovští hokejisté si připisují další tři body a to za vítězství v Kutné hoře.

KUTTRU
Kutná Hora
2327.
Kutná Hora
25.09.2011
18:00
3:6
(2:2, 0:1,1:3)
Trutnov
Branky a nahrávky: 1. Nakládal (Kůrka), 3. Pomichálek, 55. Kůrka (Křišťan) - 5. Březina (Fořt, Malinský), 14. Bláha (Šimoníček), 33. Fořt (Březina), 47. Chochola (Chytráček, Hamerský), 51. Dlab (Veselý), 52. Březina (Malinský, Dlab)

Kutná Hora: Krištof (Barta) - Horálek, Šlejtr, Bílek, Janata, Veselý, Heřmanský, Nakládal, Pomichálek, Burda, Křišťan, Kubišta, Králíček, Uhlíř, Jankovský, Muras, Sladký, Kůrka.

Trutnov: Truhlář (od 3.min Škrabelj) - Malinský, Vácha, Rejzek, Antonín, Kuna, Hamerský - Fořt, Šimoníček, Bláha, Luštinec, Chytráček, Chochola, Veselý, Březina, Dlab, Perutek

Trutnovští hokejisté se po výhře v Hodoníně (6:8) chystali k dalšímu utkání do Kutné Hory.

1. třetina

Do branky Trutnova postavilo trenérské duo Romana Truhláře a zkušený Škrabelj zůstal na lavičce. To však netrvalo dlouho. Okamžitě ve 22. vteřině utkání nastřelil kotouč na brankáře domácí Nakládal a kotouč skončil v brance - 1:0. O necelé dvě minuty později se Kutná Hora prosadila znovu. Pomichálek nabruslil na modrou čáru, vystřelil a kotouč skončil opět za zády hostujícího gólmana - 2:0. Od třetí minuty působil v brance Trutnova Peter Škrabelj. Trutnov po špatném úvodu se přeci jenom prosadil. V 5. minutě byl u kotouče Patrik Fořt, parádně našel Březinu a ten snižoval na - 2:1. Ve 14. minutě už bylo vyrovnáno. Šimoníček našel Bláhu a Tomáš Bláha vyrovnal - 2:2.

2. třetina

Druhé dějství začalo už v roli hostujících Draků z Trutnova. Trutnov se ale dokázal prosadit až ve 33. minutě. Domácí obrana chybovala a sám na branku se řítil elitní střelec Trutnova Patrik Fořt a svůj nájezd zakončil bravůrně - 2:3. Ačkoliv měl Trutnov hodně šancí na to, aby svůj gólový účet navršil, ve druhé třetině se tomu tak nestalo.

3. třetina

Třetí třetina byla opět v roli hostujícího mužstva. Ve 47. minutě ujížděl Chochola s Chytráčkem dva na jednoho a prvně jmenovaný zakončoval pod horní tyčku - 2:4. O čtyři minuty později a to v 51. minutě se prosadila třetí formace Draků. Tomáš Veselý přihrál Dlabovi a Štěpán Dlab zvýšil na - 2:5. Kutná Hora byla odsouzena do role sparing partnera a Trutnov přidal další branku. Svojí druhou branku v zápase vstřelil Ondřej Březina po krásné nahrávce od kapitána Draků Jiřího Malinského - 2:6. Kutná Hora stačila jen snížit a to v 55. minutě z hole Kůrky - 3:6. Trutnovští si v Kutné Hoře dokráčeli pro tři body a průběžné páté místo v tabulce.

Další utkání sehrají trutnovští hokejisté na svém ledě ve středu, 28.9.2011 od 18:00 proti Kolínu. Reportáž: op