|

Trutnov neuspěl ve Žďáře

Trutnovští hokejisté ani v dalším zápase nedokázali sebrat soupeřovi body.

SENTRU
Ždár nad Sázavou
2314.
Žďár nad Sázavou
18.09.2011
17:30
5:1
(2:0, 2:1, 1:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 15. Ježek, 18. Kotlík (Bukáček, Střecha), 25. Ježek (Sobotka M.), 28. Plachý (Doležal, Sobotka M.), 47. Man (Pleva) - 23. Šimoníček (Fořt)

Ždár nad Sázavou: Sláma (Linhart) - Staněk, Doležal, Pleva, Smejkal, Sobotka R., Střecha, Šír, Sobotka M., Havelka, Plachý, Kunstmüller, Bukáček, Dítě, Man, Kotlík, Ježek, Šulc, Kočan, Hron

Trutnov: Škrabelj (Truhlář) - Malinský, Klement, Vácha, Rejzek, Hamerský, Antonín, Kuna - Fořt, Šimoníček, Březina, Chytráček, Luštinec, Bláha, Dlab, Chochola, Berger, Valášek, Veselý

Trutnovští hokejisté zajížděli na utkání 3.kola do Žďáru. S týmem již cestoval Bláha a další dvě posily z Hradce Králové – Berger s Valáškem.

1. Třetina:

Trutnov začal hrát s jasným úkolem - bránit a aktivně napadat. Už v 1. Minutě měl obrovskou šanci Chytráček, ale nedokázal překonat domácího strážce svatyně Slámu. To co se nepovedlo Chytráčkovi se povedlo na druhé straně Ježkovi. Ježek vybojoval v rohu kluziště kotouč, nabruslil mezi kruhy a propálil tvrdou ranou Škrabelje - 1:0. Další branka přišla za další tři minuty. Kotlík zúročil svoje aktivní napadání a překonal hostujícího brankáře podruhé - 2:0.

2. Třetina:

Do druhého dějství vstoupili lépe trutnovští. Opět u toho bya dvojka Šimoníček a Fořt. Patrik Fořt našel odražený kotouč, vyslal do úniku Šimoníčka a ten překonal Slámu - 2:1. O dvě minuty později hrály domácí Plameny přesilovou hru. Kotouč se dostal k Ježkovi a ten nadvakrát překonal Škrabelje - 3:1. O tři minuty později padla další branka. Sobotka vyhrál vhazování, posunul na Plachého a ten prostřelil Škrabelje - 4:1. Ve 30. Minutě ujížděl Hamerský v přečíslení dva na jednoho, volil střelu, ale brankáře domácích nepřekonal. V 34. Minutě ujižděl sám na Škrabelje Kunstmüller, ale hostující brankář vytáhl další perfektní zákrok. V dalším nájezdu se ocitl Plachý, ale ani ten na Petera Škrabelje nevyzrál.

3. Třetina:

Třetí třetina začala vyloučením Šimoníčka. Vyloučení hostujícího kanonýra potrestal z velkého úhlu Man -5:1. O necelé dvě minuty později jel sám na branku Man, ale znovu ztroskotal na Škrabeljovi. Po úniku Mana jeli domácí dva na jednoho ale jejich pokus skončil na ochranné síti za brankou. Třetí třetinu doprovázela vlna vyloučení, které ani jeden z mužstev nedokázal zužitkovat. V 58. Minutě nabídli domácí hostujícímu Trutnovu přesilovou hru pět na tři, která trvala minutu a půl. V tom samém čase si domácí Plameny vzali oddechový čas. Trutnovští bohužel nic nevymysleli . O chvilku později byl vyloučen Šimoníček a domácí jeli dva na brankáře. Škrabelj ovšem znovu únik zlikvidoval.

Druhé utkání v řadě tedy Trutnov nezvládl a ve středu zavítá do Hodonína. Reportáž: op