|

Trutnov udolal Milevsko a posunul se na sedmou příčku!

Ve středu 9.2.2011 jsme mohli shlédnout jedno z nejpohlednějších utkání v sezoně.

TRUMIL
Trutnov
36. kolo
Trutnov
09.02.2011
18:00
6:5
(3:0, 1:2, 2:3)
Milevsko
Branky a nahrávky: 1. Malinský, 15. Šejnoha (Mašek, Malinský), 20. Chochola (Mašek), 34. Šimoníček (Chytráček, Procházka), 56. Procházka (Šimoníček), 57. Chytráček (Šimoníček, Antonín) - 23. Fořt (Hamerle), 33. Hájek (Hejna, Dvořák), 46. Dvořák (Štych), 54. Vaniš (Štych, Hájek), 54. Štěrba (Muller, Cirulis)

Trutnov: Škrabejl (Truhlář) - Antonín, Kuna, Mlejnek, Mečiar, Rejzek, Klement, Malinský, Poul - Chytráček, Dlab, Dome, Stehno, Chochola, Svoboda, Šimoníček, Mašek, Procházka, Šejnoha, Veselý, Provazník

Milevsko: Pipek (od 21.Myslivec) - Štych, Tollinger, Štěrba, Cirulis, Klíma, Čunát, Dvořák, Hamerle, Hejna, Květoň, Muller, Urbanec, Silbernágl, Heřmánek, Vaniš, Hájek, Novák, Matějka, Fořt

Trutnovští sehráli ve středu 9.2.2011 utkání s Milevskem.

Trutnovští vlétli do utkání s cílem získat tři body. To se jim od začátku plnilo a zaskočené Milevsko ještě asi spalo z cesty. Už v 46. vteřině měl šanci Kuna, ale z mezikruží napálil jen Pipka do břicha. Co se ale nepovedlo Kunovi se povedlo Malinskému. V 56. vteřině vyhráli domácí buly a Malinský se trefil přesně k tyčce - 1:0. Zaskočené Milevsko nevědělo, kde mu hlava a nohy stojí. O necelých 10 vteřin později atakoval Mlejnek hráče hostí ramenem a vyfasoval za to 5 minut + do konce utkání. Tuto výhodu Milevsko nevyužilo a to v této třetině bylo asi klíčové. Po návratu Poula z trestné, který pykal za Mlejnka, se domácím naskytla výhoda přesilové hry 5 na 3. Tuto výhodu zužitkoval Šejnoha, který pálil přesně k tyčce - 2:0. Aby toho nebylo málo další sekeru do zad Milevska zasadil Chochola. Mašek nastřelil kotouč na mantinel, ten se odrazil k domácímu kanonýrovi a ten zavěsil - 3:0. V této třetině se více nestalo a domácí šli do kabin s „luxusním“ vedením.

Do druhé třetiny vstoupilo lépe Milevsko, díky spoustě vyloučených na domácí straně. V 23. minutě hrálo Milevsko přesilovou hru a v ní se prosadil Fořt mezi betony Škrabelje - 3:1. Domácí byli brankou zcela zaskočeni a přišla další. V 33. minutě pálil od mantinelu Hájek a kotouč propadl až za záda domácího brankáře - 3:2. Domácí se však nevzdávali a bojovali dál. Šimoníček se dostal do úniku s Chytráčkem, který mu „mazácky“ naservíroval kotouč a Šimoníček se střelou nad lapačku prosadil - 4:2. Každý divák by si řekl, že Milevsko už nemůže srovnat.

Opak se stal pravdou a utopie skutečností. Milevsko do třetího dějství vlétlo jako uragán. V 46. minutě hrálo Milevsko opět přesilovou hru a dělovkou od modré se prosadil Dvořák - 4:3. To už bylo s domácími zle. Milevsko se dostávalo do velkého tlaku, který korunoval brankou Vaniš - 4:4. Domácí byli jako opařeni, ale stále bojovali o cenné tři body. Ty jim o necelou minutu později sebral Štěrba, který vyslal na branku střelu a Škrabelj ji neviděl - 4:5. Divácky atraktivní utkání však nabralo úplně jiný směr. V přestřelce se blýskli domácí. V 56. minutě se za jásotu domácího publika trefil velezkušený Stanislav Procházka - 5:5. Infarktový závěr už byl v roli domácích. V 57. minutě se z brankoviště prosadil Petr Chytráček a bylo rozhodnuto - 6:5. Hosté zkoušeli ještě hru bez brankáře, ale Trutnov hosty k ničemu nepustil.

Domácí si odnesli důležité tři body za výhru nad Milevskem a jsou na sedmé příčce v tabulce. Pochvala patří i do Milevska, které krásně bojovalo a zdramatizovalo utkání.

Nejlepším hráčem utkání byl zvolen Jiří Šimoníček, který obdržel značkové hodinky Axcent od společnosti 4PM. Gratulujeme!

Všechna práva na tento článek si vyhrazuje web hctrutnov.cz a HC DRACI o.s. Kopírování článku je zakázáno! Reportáž: op