|

Vykradená kabina Trutnov neodradila! Z Pelhřimova vezou Draci 2 body za výhru v prodloužení.

V neděli se rozhodlo o týmech, které si spolu rozdají Play Off.

PELTRU
Pelhřimov
35. kolo
Pelhřimov
09.02.2011
18:00
4:5 pr.
(1:2, 1:1, 2:1 - 0:1)
Trutnov
Branky a nahrávky: 6. Suk (Hadrava), 30. Mikšovský (Hrbatý, Tecl), 41. Hadrava (Suk), 45. Fibikar (Tecl, Hrbatý) - 5. Dome, 13. Chochola (Šimoníček), 29. Šimoníček (Rejzek), 54. Rejzek (Chytráček), 61. Chytráček (Šejnoha)

Trutnovští hokejisté zajížděli na led Pelhřimova za ziskem tří bodů a pojištění 7. Místa. To se jim povedlo, ale cesta za úspěchem byla trnitá.

Trutnov šel ihned v 5. Minutě do vedení zásluhou Dömeho - 0:1. Ovšem o minutu později, v 6. Minutě, se o vyrovnání postaral Suk - 1:1. Trutnovu vrátil vedení ve 13. Minutě Jakub Chochola, když mu přihrával Šimoníček - 1:2. Více branek první třetina nenabídla, ale …

Trutnovští po příchodu do šatny nemohli uvěřit vlastním očím. Vykradená kabina, telefony, peněžní částky, všechno bylo pryč. Takže nástup do druhé třetiny byl pro trutnovské „tragický“. Možná právě proto se trutnovští vyhecovali a byla z toho branka Šimoníčka - 1:3. Od této doby se hosté na nic už nezmohli. Naopak domácí se činili. O minutu později, tj. v 29. Minutě se prosadil Mikšovský - 2:3.

Po nástupu do třetího dějství se bleskově po 28 vteřinách prosadil Hadrava - 3:3. Ve 44. Minutě šel Pelhřimov do vedení zásluhou Fibikara - 4:3. Trutnov se ale nevzdával a nakonec vyrovnal. O vyrovnání se postaral obránce Michal Rejzek - 4:4.

Protože více třetí dějství nenabídlo, utkání dospělo do prodloužení. Tam se ale okamžitě po nástupu na led prosadil Chytráček a bylo rozhodnuto - 4:5.

Trutnovští se dostali do Play Off ze sedmé příčky a budou hrát s Benešovem, se kterým mají bilanci 2:2 – 2 výhry, 2 prohry. První utkání se odehraje v úterý v Benešově. Reportáž: op