|

Draci s Truhlářem v brance podlehli Vajgaru.

V neděli 23.1.2011 zajížděli trutnovští hokejisté na led Jindřichova Hradce.

JHRTRU
Jindřichův Hradec
30. kolo
Jindřichův Hradec
23.01.2011
18:00
5:1
(2:1, 1:0, 2:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 16. Mikš (Bula), 19. Mikš (Zíb, Tupý), 40. Sýbek (Hofmeister, Milotinský), 42. Mikš (Skokan, Zíb), 59. Procházka R. (Chmel, Stejskal) - 1. Antonín

Jindřichův Hradec: Kubeš (Krásný) - Mikš, Chmel, Procházka R., Hájek, Tupý, Heršálek, Zíb, Sýbek, Dvořák Ma., Hofmeister, Bula, Skokan, Mazanec D., Stejskal, Milotinský, Dvořák Mi.

Trutnov: Truhlář (Škrabelj) - Antonín, Kuna, Chytráček, Dlab, Döme, Havlíček, Mašek, Mlejnek, Mečiar, Šimoníček, Rejzek, Šejnoha, Svoboda, Macháň, Provazník, Malinský, Veselý, Procházka S., Poskočil.

Dalším zápasem pokračovala II. liga skupina Střed pro trutnovskou družinu. Po posledním výletu do Milevska (4:3 prdl.) je čekal další výlet, tentokrát do Jindřichova Hradce.

Hostující Trutnov přijel do Jindřichova Hradce bránit. Ale již v 1. minutě se nahozením od modré prosadil sváteční střelec Jirka Antonín - 0:1. To bylo ovšem od trutnovských vše. Roman Truhlář musel zaskočit za zraněného Petera Škrabelje a nevedlo se mu vůbec špatně. Ovšem v 15. minutě při oslabení 3 na 5 už kapituloval. Z rohu přihrával Bula přímo na Mikše a ten odstartoval svůj střelecký večer - 1:1. V 19. minutě pálil od modré Tupý, kotouč se odrazil k Zíbovi a ten ještě stihl naservírovat na volného Mikše - 2:1. Tímto skórem skončila první třetina.

Ve druhé třetině jsme dlouho neviděli branku. Hosté se bránili, ale nesplňovali svůj úkol - nebýt vyloučeni. Ve 40. minutě vybídl Milotínský k brejku Hofmeistera, ten jel 2 na 1 se Sýbkem a druhý jmenovaný protlačil kotouč za bezmocného Truhláře - 3:1.

Ihned po nástupu na led do třetí třetiny se radovali domácí. Mikš střelou pod vyrážečku dovršil svůj hattrick - 4:1. Poslední slovo utkání měl opět Jindřichův Hradec. Robert Procházka nahodil od modré na hostující branku a plachtící kotouč skončil za Truhlářem - 5:1.

Více se už nestalo a Jindřichův Hradec si odnesl po zásluze tři body a potvrdil tak vzestupnou tendenci svých výkonů.

Všechna práva na tento článek si vyhrazuje web hctrutnov.cz a HC DRACI o.s. Reportáž: op