|

Draci přehráli favorizované Milevsko 6:3!

Ve středu 28.11.2010 sehráli důležité utkání na svém ledě domácí Draci. Podařilo se jim přehrát druhé Milevsko 6:3.

TRUMIL
Trutnov
18. kolo
Trutnov
28.11.2010
17:00
6:3
(2:0, 4:2, 0:1)
Milevsko
Branky a nahrávky: 14. Šimoníček (Berger, Procházka), 18. Havlíček (Jindřich, Chytráček), 25. Berger (Procházka, Malinský), 30. Malinský (Šimoníček, Procházka), 31. Mikolášek (Chochola, Stehno), 34. Chochola (Jindřich, Stehno) - 29. Štych (Šulčík), 39. Hamerle (Muller), 42. Štych (Květoň)

Vyloučení: 4:5

Využití: 0:1

Rozhodčí: Schmejkal - Hanzlík, Daněk

Diváci: 375

Trutnov: Škrabelj (Truhlář) - Malinský, Klement, Antonín, Mečiar, Mlejnek, Kuna - Chytráček, Havlíček, Jindřich, St. Procházka, Berger, Šimoníček , Stehno, Chochola, Mikolášek, Jankovský, Dome

Milevsko: Pipek (Panec) - Štych, Klíma, Škulina, Cirulis, Tollinger, Štěrba, Kořánek, Šulčík, Hamerle, Fořt, Květon, Muller, Urbanec, Heřmánek, Matějka, Nikodém, Novák, Rezek, Čunát

Již od úvodního vhazování bylo vidět, že obě mužstva budou chtít zvítězit. První šanci se nepodařilo využít hostujícímu Šulčíkovi, který nedokázal blafákem do bekhendu překonat domácího brankáře. Domácí trestali. Po závaru před brankou se prosadil Šimoníček - 1:0. Další branka přišla z hole Havlíčka. Chytráček zpracoval kotouč rukou, ten se odrazil k Jindřichovi a Ladislav Jindřich přihrál na Havlíčka. Ten se prodral brankovištěm a na dvakrát překonal brankáře - 2:0 . Úvodní dějtví více nenabídlo, snad jen další šanci Šulčíka, který opět brankáře Škrabelje nepřekonal.

Druhá třetina začla v režii domácích. Klement našel Malinského, ten přihrál Procházkovi a Stanislav Procházka našel před brankou volného Bergera, který zasunul za brankáře Milevska - 3:0 . Hosté měli výhodu přesilové hry, kterou pohotově využili. Šulčík našel Štycha a ten překonal Škrabelje - 3:1 . Další branka přišla vzápětí. Procházka přihrál Šimoníčkovi, ten následně na Malinského a zkušený obránce v bravách Trutnova vymetl horní růžek branky - 4:1 . O minutu později se prosadil slovenský zadák Mikolášek - 5:1 . O 3 minuty později zasadil hostujícím sekeru do zad Chochola, když zvýšil na - 6:1 . Do přestávky se ještě stihl prosadit hostující Hamerle, který korigoval skóre - 6:2 . Druhá třetina plná branek skončila a domácí měli jasnou výhodu.

Třetí třetina byla v režii domácích, kteří drželi skóre na svojí straně a Milevsku se podařilo už jen snížit z hole Štycha - 6:3 .

V důležitém utkání ve středu, 28.11.2010 na ledě Trutnova zvítězili domácí Draci a připisují si tři body do tabulky. Na jaké místo se posunou je v rukách ostatních mužstev, kteří mohou s pořadím zamíchat.

Nejlepšími hráči byli zvoleni Stanislav Procházka (0+3) a Peter Škrabelj (3/37), kteří obdrželi značkové hodinky Axcent od společnosti 4PM. Gratulujeme! Reportáž: op