|

Draci ztratili svoji domácí neporazitelnost. Podlehli Kolínu.

Krásné utkání jsme mohli vidět ve středu při příležitosti 14. kola II. Národní Hokejové Ligy skupiny Střed. Hokej je hra chyb, na což doplatilo domácí mužstvo.

TRUKOL
Trutnov
14. kolo
Trutnov
10.11.2010
18:00
3:5
(0:1, 2:2, 1:2)
SC Kolín
Branky a nahrávky: 28. Procházka St. (Havlíček), 36. Malinský (Jindřich), 43. Chochola (Antonín) - 19. Přibyl (Musil), 24. Dulovec (Malý), 26. Musil, 47. Čtvrtečka, 60. Malý (Nedbal)

Vyloučení: 3:4 + Kubišta (KOL) 10 OT + OK

Využití: 1:2

Trutnov: Škrabelj (Truhlář) -Malinský, Kuna, Antonín, Mečiar, Klement, Mlejnek, Provazník, Stanislav Procházka, Havlíček, Chochola, Jindřich, Chytráček, Šimoníček, Mikolášek, Stehno, Dlab, Janecký, Jankovský

SC Kolín: Blažek (Brázdil) - Nedbal, Pohl, Kubát, Přibyl, Pýcha, Procházka, Malý, Musil, Skokan, Dulovec, Kubišta, Morkes, Ježek, Pomichálek, Čtvrtečka

Ihned v úvodu se musím omluvit brankáři Blažkovi, které ho jsem vydával ve včerejším onlajnu za Robina Blažíčka z Nymburka, omlouvám se.

Hned úvodní buly a násleujících pár minut ukázalo, že to nebude jen tak ledajaké utkání. Kolín se tlačil do útoku a domácí taktéž. První vážnější akce se zrodila v polovině zápasu. Chytráček převzal kotouč ve středním pásmu, prosmíkl se mezi dvěma obránci Kolína a přihrál Jindřichovi. Jindřich si kotouč zpracoval a nahrál do prázdné branky Chytráčkovi. Ten však svůj pokus poslal jen do tyčky. Na konci 1. třetiny byl vyloučen domácí hráč a Kolínu byla nabídnuta přesilová hra. Nedbal na modré vyslal tak tvrdý projektil, že domácí Chytráček spadl okamžitě na zem. Sudí hru nepřerušil a do nepřipravené a udivené obrany vnikl Přibyl a střelou přes obránce otevřel skóre - 0:1.

Po přestávce, kdy se domácí povzbudili a vyhecovali, přišlo zklamání. Nejprve Dulovec nastřelil Mečiara, ten si smolně trefil kotouč do sítě a poté chyboval zkušený obránce Klement. Ten při pokusu o vyhození trefil stojícího protihráče a ten tváří v tvář Škrabelje zkušeně překonal - 0:3. Domácí Draci ale bojovali dál. Snížení přišlo v přesilové hře, když se trefil elitní sřelec a nová posila Draků Stanislav Procházka. Havlíček přihrál spoza branky a pro Procházku nebyl problém "vykoupat" hostujícího Blažka v brance - 1:3. Po této brance domácí mužstvo ještě více ožilo. Jindřich si pohrál s kotoučem na pravé straně mantinelu, nahodil kotouč před branku a Malinský došťouchl kotouč za bezmocného Blažka - 2:3.

Třetí dějství nabídlo opět skvělý hokej. Šance si vytvářela obě mužstva, ale byl to Kolín, který znovu potrestal domácí chybu. Petr Chytráček špatně rozehrál a kotouč se dostal přímo na hůl Čtvrtečky. Tento zkušený borec věděl jak s takovou šancí naložit a pod vyrážečku Škrabelje se nemýlil - 2:4. Draci ale opět nehodili flintu do žita. Při signalizované vysoké holi Kolína vyhodil kotouč Antonín. Chochola přebruslil Nedbala, zastavil a zeptal se brankáře kam to chce. Nekompromisně zavěsil a bylo opět sníženo - 3:4. V poslední minutě si vzal domácí trenér Time-Out. Brankář Škrabelj zůstal na střídačce a Trutnov měl 6 hráčů v poli. Po prohraném vhazování však přišel trest. Nedbal vyhodil kotouč, který dojel Malý a bylo rozhodnuto - 3:5.

Další zápas sehrají na svém ledě trutnovští hokejisté ve středu 17.11.2010 od 18:00.

Přijďte povzbudit domácí borce a pomoci jim k vítězství! Potřebujeme Vás! Reportáž: op