|

Trutnov měl střeleckou smůlu, prohrál o dva góly v Kutné Hoře

Střelecká smůla a dva slepené góly soupeře v závěru první třetiny rozhodly o nedělní porážce trutnovských hokejistů v Kutné Hoře. Prohra s posledním tým druholigové tabulky skupiny Střed stáhla Trutnov na deváté místo tabulky, na dnešního soupeře má Trutnov náskok jediného bodu.

KUTTRU
Kutná Hora
15.
Kutná Hora
15.11.2009
18:00
4:2
(3:1, 1:0, 0:1)
Trutnov
Góly a nahrávky: 2. Vylíčil (Králíček), 16. Florian (Beránek), 16. Hemský (Adamec), 24. Králíček (Vylíčil) - 9. Havlíček (Mikolášek, Dlab), 44. Pazdera (Havlíček, Dlab). Rozhodčí: Kareš. Vyloučení: 6:5, bez využití. Diváků: 483.

Trutnov:

Vyrovnané utkání začali lépe domácí, když se už po minutě a osmi vteřinách trefil Vylíčil - 1:0. Trutnov vyrovnal v 9. minutě po střele dobře hrajícího Havlíčka a jeho spolupráci s křídly Mikoláškem i Dlabem.

První klíčový moment nastal v 16. minutě. Trutnov dostal během 26 vteřin dva slepené góly, soupeř odskočil na dvougólový rozdíl a rázem byl na koni.

Podle toho také vypadal úvod druhého dějství. Kutná Hora toho využila ve 24. minutě se dostala do třígólového vedení - 4:1. Naši se pak vzchopili, tlačil se před branku, ale nedařilo se jim při střelbě. Koncert neproměněných šancí vyvrcholil, když Havlíček a Chohola nastřelili břevno.

Obránce Pazdera ještě v úvodu třetí třetiny vykřesal jiskru naděje, ale další gól už Trutnovští nepřidali. Naopak ještě přišli o Chytráčka, který si obnovil zranění kotníku a Fiedlera, jenž si poranil tříslo.

Ohlasy po utkání

Martin Řehák, asistent trenéra: "Dostali jsme dnes laciné čtyři branky. My se nedokážeme prosadit, měli jsme minimálně osm vyložených gólových šancí, ale nedali jsme, nastřelili dvě horní tyčky a to nás strašně sráží. Když k tomu ještě navíc prohráváme tak jako dnes, 2:0, 3:1, 4:1, pak už nemáme sílu duel otočit. Zranili se nám další dva hráči, to nám na klidu nepřidá. Naše situace není až tak růžová."

Reportáž: ml, pec