|

Trutnov rozhodující páté utkání v Benešově prohrál a sezóna pro něj skončila

Oslabené a unavené mužstvo Trutnova odjíždělo na rozhodující zápas do Benešova překvapit. Bohužel ale na poslední krok už hráčům nezbyly síly. Po první třetině prohrávali dvoubrankovým rozdílem. Po bezbrankové druhé části ještě drželi naději na vyrovnání, ale třetím gólem v závěrečné třetině pro ně definitivně sezóna skončila. Přesto se za předvedené výkony sluší říci: hoši děkujeme!

BNSTRU
Benešov
ČF5

31.03.2009
18:00
3:0
(2:0, 0:0, 1:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 8. Kaňka (Verbík), 16. Kounovský (Kaňka), 54. Macek (Vacek). Rozhodčí: . Vyloučení: 8:8, navíc Tomáš 10 minut OT. Využití: 2:0. Diváci: 1125. Střely na branku: 35:17.

Trutnov:

Domácí byli po celý zápas lepším týmem. Svou převahu potvrdili hned v první nabídnuté přesilovce z osmé minuty. Další přidali čtyři minuty před koncem a třetí současně se sirénou. Ten jim ale rozhodčí neuznal, pro dosažení branky už po časovém limitu. Do kabin tak odcházel v lepší pohodě Benešov a svůj náskok si s přehledem pohlídal i ve druhé třetině, kdy sice sám neskóroval, ale nedovolil to ani hostujícím střelcům. I třetí třetina byla v režii domácího mužstva, které v 54. min. přidalo třetí gól a mohlo začít slavit postup do semifinále.


Vedení klubu připravilo rozloučení s fanoušky v podobě autogramiády. Ta se bude konat tento pátek od 17:00 hodin v Restauraci na Vidličce. Přijďte posedět s hráči a zeptat se jich osobně např. na jejich pocity z úspěšné sezóny. Přítomni by měli být všichni hráči. www.navidlicce.cz Reportáž: Daniel Havelka