|

Trutnov stále drží domácí neporazitelnost, tentokrát to odnesl Kolín

Trutnov byl v první třetině jasně lepší, vytvořil si velké množství šancí, ovšem kolínský brankář kromě jedné z nich všechny zlikvidoval a drží přijatelný výsledek. Ve druhé části hosté hru vyrovnali, ale Trutnov dvěma rychlými góly zvýšil už na 3:0. Kolín snížil minutu před koncem třetiny. V posledních šesti minutách třetí třetiny viděli diváci po dvou gólech na obou stranách a Trutnov si tak stále drží domácí neporazitelnost!!!

TRUKOL
Trutnov
7.

12.10.2008

5:3
(1:0, 2:1, 2:2)
SC Kolín
Branky a nahrávky: 1. Matějíček (Mikšovský), 28. Polák (Hruška, Potůček), 32. Matějíček (Divíšek), 57. Horák (Matějíček), 59. Hruška (Polák, Chytráček) – 40. Hloušek (Pomichálek, Přibyl), 54. Pomichálek (Kubišta, Malý), 58. Pýcha (Pospíšil). Rozhodčí: Kareš. Vyloučení: 6:7. Využití: 2:1. Diváci: 400.

Trutnov: Ševčík - Chaloupka, Matějíček, Jaroměřský, Hornyš, Rejzek, Tomáš (41. Kučera) - Horák, Divíšek, Mikšovský - Hruška, Polák, Potůček (41. Chytráček) - Nakládal, Havlíček (40. Ropický), Králíček

Kdo nepřišel na zimní stadion včas, ten neviděl první gól. Hned ve 14. vteřině našel Mikšovský Matějíčka, který otevřel skóre – 1:0. V 5.min. našel při signalizovaném vyloučení před bránou Divíšek Poláka, ten ale napálil puk přímo do gólmana. Při následné přesilovce pálili postupně Polák a Hornyš, ovšem zase jen do připraveného brankáře. V 9.min. předvedl neuvěřitelný zákrok domácí Ševčík, který při přesilovce hostů chytil lapačkou na zemi puk, který již klouzal za brankovou čáru. V 17.min. hráli domácí přesilovku, vytvořili si obrovský tlak s množstvím šancí, kdy pálili obránci jednu střelu za druhou, ale ani jedna střela se neujala.

Hned po několika vteřinách druhé části poslal rozhodčí domácí celek do tří, ale Kolín tuto téměř minutovou výhodu nedokázal gólově využít. Ve 28.min. zatáhl Hruška puk do útočného pásma, nahrál před bránu najíždějícímu Polákovi, který šikovně nastavil hokejku a poslal kotouč krásně pod břevno – 2:0. Ve 32.min. hráli domácí přesilovku a usadili se v útočném pásmu. Puk zpracoval na modré Matějíček, a jelikož ho nikdo neatakoval postupoval s ním až na kruhy, počkal až před brankářem bude stát houf lidí a propálil vše co mu stálo v cestě – 3:0. Minutu před koncem dokázali hosté zásluhou Hlouška snížit na 3:1.

Na začátku třetí třetiny mohl přidat čtvrtý gól po přihrávce Mikšovského Divíšek, který ale z bezprostřední blízkosti nezvedl puk. V polovině třetiny měl obrovskou šanci Ropický, ale napálil jenom tyč. Během několika vteřin se k němu dostal puk znovu, ale ani druhý a vzápětí třetí pokus z mezikruží gólově nevyužil. V 54.min využili hosté přesilovku, když po krásné spolupráci Kubišty a Malého na jeden dotek dostal Pomichálek puk na kruhy a střelou do prázdné brány snížil na 3:2. Odpověď ba sebe nenechala ale dlouho čekat. Čtyři minuty před koncem hráli naopak přesilovku domácí, Horák vyjel s pukem z rohu hřiště, položil si dva bránící hráče i gólmana a do odkryté klece pohodlně zavěsil – 4:2. V 58.min. ještě hosté střelou od modré čáry snížili na 4:3, ale minutu a půl před koncem rozhodl zápas po spolupráci s Polákem Hruška - 5:3. Reportáž: Daniel Havelka