|

Do Trutnova přichází Vojtěch Kubinčák!

Po odchodu Jana Koláře se trutnovskému vedení podařilo sehnat velmi zkušenou posilu. Do Trutnova, do konce sezóny, přichází ostřílený mazák Vojtěch Kubinčák.

Jan Kolář odešel, hledala se náhrada. V minulém týdnu manažer klubu Ondřej Poul fanoušky Trutnova ujišťoval, že posila bude. A slib je také splněn.

“Hledali jsme dlouho, ale naštěstí jsme našli. Není jednoduché sehnat zkušeného útočníka se zájmem hrát druhou ligu už v takto rozjeté sezóně. Tímto bych chtěl poděkovat mému kamarádovi Tomáši Divíškovi, který mě dal kontakt na Vojtu a připravil mi půdu pro jednání “, popisuje celou situaci manažer klubu Ondřej Poul.

A jak probíhalo jednání? “ Bylo velmi rychlé. S Vojtou jsme byli prakticky dohodnutí během deseti minut. Poté jsme byli den co den v kontaktu a snažili se vše papírově dotáhnout. Nová akvizice z Litvínova, kde Vojtěch Kubinčák bydlí, by měla nastoupit už ve středu, doma proti Bílině “, konstatuje Poul.

“ Vojta se těší, kvituje změnu, kterou jsme mu nabídli. Bude u nás do konce sezóny a já věřím, že se tu hned zabydlí a bude se mu tady líbit. Fanoušci budou mít určitě radost, že naše řady rozšíří takto zkušený hráč “, uzavírá celý přestup trutnovský manažer.

My Vojtovi přejeme hodně štěstí a těšíme se na jeho první rozhovor v trutnovském dresu! Redakce, Krkonošský Deník - Tomáš Otradovský