|

Derby se Dvorem klepe na dveře!

Hokejisté Trutnova nastoupí konečně na svém ledě. V sobotním utkání přivítají Draci v rámci derby Dvůr Králové nad Labem. Utkání začíná v 18:00 a připravena jsou opět bezpečnostní opatření.

Trutnov

Hokejisté Trutnova si po třech výhrách v řadě připsali dvě porážky v řadě. Ta první přišla na ledě Řisut, kde Trutnov ani jednou neskóroval a prohrál nejhubenějším výsledkem v historii - 1:0. Druhá porážka přišla na ledě Bíliny, kde Trutnov v historii vyhrál pouze jednou. Tentokrát tam Draci prohráli 6:3, když absolutně nezvládli druhou třetinu.

Sestava Trutnova by měla být na sobotu kompletní. Obránce Aleš Píša bude připraven a otazník zatím visí pouze nad Davidem Smékalem. K dispozici bude samozřejmě i čerstvá posila Daniel Svoboda, který se v úvodním zápase prezentoval vstřelenou brankou.

Statistikám vládne první formace. Jan Kolář posbíral deset bodů a Aleš Půlpán také. Zatím co Kolář je vrchní nahrávač (1+9) tak Půlpán svoje body rozdělil do obou kolonek (5+5). V brance se daří nejvíce Otovi Jeschkemu, který odchytal posledních šest utkání.

Dvůr Králové n/L

Nováček ze Dvora se může prozatím pyšnit úspěchem. Má bod náskok na Trutnov, ale o zápas více. V tabulce patří Rodosu sedmá příčka, právě před Trutnovem. Tabulka je ale tak vyrovnaná, že jedna výhra nebo prohra může změnit naprosto vše.

V posledním zápase se navíc podařil Dvoru husarský kousek. Porazil totiž v derby Stadion Vrchlabí, což nečekal asi nikdo. Série výher však může skončit již tuto sobotu, na ledě Trutnova.

Kdybychom měli vytáhnout někoho ze Dvorské sestavy, který svými výkony vyniká, tak je to ruský útočník Pavel Pozdnyakov. Ten si v posledním duelu s Vrchlabím připsal dvě branky a jednu nahrávku a bude tedy jisté, že druhá nejlepší obrana soutěže (Trutnov) si bude muset ruského forvarda pohlídat.

Bezpečnostní opatření

Jako tomu bývá vždycky, i na derby se Dvorem jsou připravena bezpečnostní opatření.

Dvoru je vyhrazen sektor žlutých sedadel v rohu kluziště u domácí branky. Sektor je omezený počtem fanoušků a lze do něj vstoupit pouze speciálním vchodem, který je připraven z parkoviště za závorou.

Pokud někdo z dvorských fanoušků vstoupí vchodem pro ostatní, trutnovské fanoušky, nebude do kotle Dvora vpuštěn. Prosíme všechny dvorské fanoušky, kteří mají na sobě šálu, dres, čepici, apod., aby fandil z kotle, nikoliv z tribun, kde sedí domácí fanoušci. Předejdete tak zbytečným problémům.

Posílena bude také pořadatelská služba, která bude samozřejmě dohlížet na chod celého utkání. Připravena bude pořádková jednotka PČR, státní PČR a také Městská Policie Trutnov.

Jakýkoliv prohřešek v hledišti bude trestán vykázáním ze zimního stadionu a následně bude řešen s PČR.

Vstupné na derby je jednotné a to 70,- Kč.

Přijďte včas ať nemusíte stát frontu.

Utkání mezi HC BAK Trutnov a HC Rodos Dvůr Králové n/L se hraje v sobotu, 28.10.2017 od 18:00 v Bauer Hockey Aréně v Trutnově. Přijďte podpořit hokejisty Trutnova a užít si klasickou sobotu v doprovodu hokeje v Trutnově! Redakce