|

1. Podkrkonošská bitva je tady!

Hokejisté Trutnova zajíždí v dalším kole II. Ligy ČR na horký led svého rivala - HC Stadion Vrchlabí. Utkání začíná ve vrchlabské DD Elektromont Aréně v 18:00 hodin. Utkání budou doprovázet opět zvýšená bezpečnostní opatření. Více informací v článku.

Trutnov

Hokejisté Trutnova se dostali do hry. Na svém kontě mají tři porážky a tři vítězství. To poslední zaznamenali na domácím ledě s Kobrou Praha. Po vyrovnaném duelu dokázali domácí opět ukázat svojí sílu ve třetí třetině, kdy soupeře přehráli a odměnou jim za to byly dvě branky. V současné tabulce jsou Draci na pátém místě s náskokem dvou bodů a ztrátou pěti bodů na čtvrtý Sokolov.

V sestavě Trutnova moc změn neuvidíme. V posledním zápase se v brance objevil Ota Jeschke a předvedl utkání, po kterém by si zasloužil pozvánku do reprezentace. V útoku stále vévodí bodování Honza Kolář, který branku sice nevstřelil, ale připsal si zatím šest asistencí. V obraně to pálí Lukáši Váchovi, který si v šesti duelech připsal dvě branky a jednu nahrávku.

Vrchlabí

Domácí Stadion patří k nejsilnějším týmům v celé druhé lize. Zkušené mužstvo vedené legendou Martinem Filipem poráží jednoho soupeře za druhým. Jedinou porážku zaznamenalo Vrchlabí s Letci z Letňan (na domácím ledě prohráli 3:6). Mezi skalpy Vrchlabí jsou mužstva jako je Jablonec, Kobra nebo Sokolov.

Bodování Vrchlabí vévodí jiný zkušený borec. Michal Pšurný má na svém kontě už 14 bodů, vstřelil pět branek a přidal devět asistencí. Mezi obránci je nejvíc vidět Tomáš Jirků, který si připsal šest asistencí. V brance se Vrchlabí spoléhá na Jakuba Jelínka, který v pěti duelech má úspěšnost zákroků 90,75% a průměr 3,2 obdržených branek na zápas.

V loňské sezóně se soupeři potkali celkem čtyřikrát. Vrchlabí vyhrálo v prodloužení a v normální hrací době a stejný počet bodů získal i Trutnov. Oba dva týmy navíc dokázali zvítězit na ledě soupeře (vždy v prodloužení).

Bezpečnostní opatření

Vážení fanouškové hokeje,

dne 07.10.2017 odehraje HCSV na domácím ledě derby s HC BAK Trutnov. Dovolujeme si Vám k tomuto zápasu napsat následující informace:

- Pro vrchlabské fanoušky budou otevřeny dvě pokladny u hlavního vchodu na ZS a to již od 16:00 hod.

- Pro hosty z Trutnova jsme vyčlenili vlastní vchod s pokladnou, a to z boční strany zimního stadionu - ul. Hálkova, vše bude důkladně označeno. Otevřeno budeme mít od 16:15 hod.

- Prosíme všechny fanoušky, aby přišli na utkání o něco dříve, protože u vstupu budou vždy probíhat osobní prohlídky. Je to z toho důvodu, že se jedná o historicky vyhrocený zápas. Posílena bude také pořadatelská služba přímo uvnitř zimního stadionu. Stejně tak vnímají toto utkání jako rizikové i státní orgány a také z jejich strany budou provedena organizační opatření ke klidnému průběhu zápasu.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ !!!

ŽÁDÁME VELMI DŮRAZNĚ VŠECHNY FANOUŠKY, ABY SE ZDRŽELI VHAZOVÁNÍ JAKÝCHKOLIV PŘEDMĚTŮ NA LED (KELÍMKY, ZAPALOVAČE, PROPISKY…..APOD). DISCIPLINÁRNÍ KOMISE ČSLH TVRDĚ TRESTÁ VEŠKERÁ TATO PROVINĚNÍ A JELIKOŽ JE PROSTOR LEDOVÉ PLOCHY MONITOROVÁN, PŘÍPADNÝ FINANČNÍ POSTIH (OD 5.000 KČ A VÝŠE..) PŘIPADNE NA NEUKÁZNĚNÉHO FANOUŠKA!!!!! DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ Redakce