|

S Bílinou jindy - ve středu došlo v Trutnově k havárii!

Středeční start druhé ligy vynechají dvě mužstva. Trutnov, který měl hostit hostující Bílinu. Došlo k tomu po havárii hlavního vodního řádu. Více informací v článku.

Bylo za pět minut čtyři, když se celá trutnovská kabina připravovala na utkání a čekala na svého soupeře. Pracovníci Zimního stadionu oznámili, že se utkání nemůže odehrát, z důvodu havárie hlavního vodního řádu, který zásobuje vodou chlazení a prakticky vše, co je připojené na vodu.

Tato situace se týká nejen zimáku, ale všech sportovišť, včetně obytné části Trutnova. Společnost VAK Trutnov provede úpravy až zítra.

Utkání bylo tedy okamžitě zrušené. Nejhůře na tom však byli hosté z Bíliny, kteří na svůj první ligový zápas v této sezóně vyjeli vlastními auty, protože jim nedorazila autobusová doprava.

O náhradním termínu se oba dva kluby budou bavit a náhradu škody je připraven uhradit správce všech sportovišť, Mebys s.r.o.

Omlouváme se všem fanouškům za tuto skutečnost, se kterou nemůžeme nic udělat a těšíme se tedy na další ostrý start a to tentokrát v sobotu na ledě rivala ze Dvora Králové. Přijeďte nás podpořit, budeme to moc potřebovat! Děkujeme za vaší důvěru a podporu. Redakce