|

Pět dní, tři zápasy - Trutnov finišuje přípravu!

Hokejisty Trutnova čeká velmi nabitý program. Během pěti dnů se celkem třikrát představí v zápase. Dvakrát doma a jednou venku. V pátek přivítáme Dvůr, v sobotu jedeme do Letňan a v úterý přijedou Vlci z Jablonce.

Soupiska je uzavřená a tak nezbývá nic jiného než ladit formu na začátek soutěže. Trenérská dvojice Půlpán - Petera má k dispozici čtyři pětky a tak můžeme natěšeně sledovat, kdo do jakého zápasu a v jakém složení nastoupí.

Pátek

V pátek od 18:00 přivítáme v trutnovské Bauer Hockey Aréně královédvorské Rodosáky. Pro ně to je vůbec první přípravný duel. Nováček druhé ligy je od poloviny srpna na ledě, takže se můžeme těšit na kvalitní utkání. V sestavě Trutnova by neměl chybět Honza Kolář.

Sobota

V sobotu zajíždí hráči Trutnova na led pražských Letňan. Tam dojde k velké konfrontaci obou mužstev, jelikož první zápas byl ze strany Trutnova ryze o tom, aby hráli všichni. I Letňany už mají soupisku uzavřenou, takže půjde opravdu o velmi tuhý boj v přípravném období.

Úterý

V úterý od 18:00 budou hokejisté Trutnova hostit jablonecké Vlky. Ti mají za sebou dvojzápas s Nymburkem. Jak Nymburk, tak Jablonec, odešli jako vítězové. v prvním zápase vyhráli Vlci, v druhém byl úspěšnější Nymburk. V Jablonecké sestavě je jedno zajímavé jméno - Jan Víšek. Dlouholetý hráč Liberce a Benátek.

Vstupné na všechny přípravné duely je stále stejné a to 30,- Kč. Navíc už jsou v platnosti permanentní vstupenky. Těšíme se na vaší podporu a návštěvu! Redakce