|

Šťastné a Veselé z druholigového Trutnova!

Máme tu vánoční pauzu, která chutná náramně. Po středeční výhře nad naším rivalem z Vrchlabí, si vedení, hráči, realizační tým a hlavně fanoušci, užívají zaslouženého volna.

Volno mají hráči až do 27.12.2016, kdy se společně sejdou k prvnímu tréninku. O den později poté budou pokračovat v tréninkových dávkách, které budou zakončené týmovou besídkou. V posledních dvou dnech se událo pár důležitých věcí, které vám prostřednictvím webu přinášíme.

Návštěva v DD Broumov

Brankář Ota Jeschke a obránce Ondřej #Poul zavítali 23.12.2016 do dětského domova v Broumově, kde v rámci spolupráce se společností Duha, Nadace pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov, nadělovali vánoční dárky dětem, které to nejvíc potřebují.

Ve vánočním trutnovském expresu přijely plyšové hračky, skládačky, puzzle, společenské hry, ale také hokejky, aby si děti mohli na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je hrát hokej. Pod dětským domovem je totiž krásné kluziště. Na fotografii je Péťa, který kvůli svému postižení byl do deseti let pouze ležící. Silou vlastní vůle a díky pomoci svých kamarádek ošetřovatelek se však může postavit na vlastní nohy a dokonce chodit o berlích! Z dárků, včetně podepsaného dresu byl nadšený a moc se těší, až se přijede na své kamarády z Trutnova podívat, jak jim to jde v akci.

"Jsme moc rádi, že můžeme takto pomáhat. Je neuvěřitelné, jaká pozitivní nálada a energie čiší z Péti, nechtělo se nám vůbec odjet. Návštěva v Broumově nás hrozně nadchla a nabila nám baterky. ", uvedli oba dva hráči Trutnova.

Vánoční přání prezidenta klubu

Vážení fanoušci trutnovského hokeje,

dovolte mi, abych vám všem popřál krásné dny sváteční, klid, pohodu, šťastné dny v kruhu svých blízkých a do nastávajícího roku 2017 jen dny plné spokojenosti, pevné zdraví. Přál bych si, abyste našim hráčům zachovali přízeň, tak jako tomu bylo ve středečním derby s Vrchlabím. Potřebujeme vaší podporu, potřebujeme vaší přízeň a jsme za ni velmi vděčni. Upřímně jménem všech hráčů, vedení klubu děkuji.

Ještě jednou krásné dny sváteční.

Zdeněk Poul, prezident klubu Redakce