|

Bitva o Krkonoše je tady! Trutnov hostí Vrchlabí!

Hokejový svátek v Královéhradeckém kraji je tady! V sobotu, 1.10.2016 od 18:00 budou hokejisté Trutnova hostit hokejisty Vrchlabí. Utkání budou doprovázet bezpečnostní opatření. Více informací v článku.

Tento článek patří k zápasu TRU - VCH 2:3 pr.
Derby mezi Trutnovem a Vrchlabím patří k nejsledovanějším zápasům celé sezóny. Letos budou navíc derby čtyři. To první se hraje již tuto sobotu, na ledě domácího Trutnova.

Jako tomu bývá každým rokem, tak i letos, platí pro derby mezi Trutnovem a Vrchlabím bezpečnostní opatření. Pozorně čtěte:

1. Pro sobotní utkání bude zvýšený počet pořadatelů v areálu ZS

2. Zakázáno bude vnášet ostré předměty, láhve, batohy, kabelky, tašky, pyrotechniku apod. Ostatně jako při všech domácích zápasech HC BAK Trutnov.

3. Parkování u ZS bude omezeno, proto prosím parkujte na nedalekých parkovištích - Lidl, Hotel Patria, apod.

4. Sektor pro hosty bude vymezen stejně tak, jako tomu bylo loni.

5. Před zápasem, po jeho skončení a po celou hrací dobu utkání bude připravena PČR a MP Trutnov v okolí ZS.

6. Autobus s fanoušky Vrchlabí a autobus hráčů Vrchlabí bude mít vymezený prostor pro parkování přímo u ZS. Po skončení utkání oba dva autobusy odveze policejní konvoj mimo město. Autobusy mají při výjezdu absolutní přednost.

7. Při utkání je zakázána jakákoliv pyrotechnika. Házení předmětů na led bude potrestáno vyvedením ze ZS pořadatelskou službou.

8. Jakékoliv projevy násilí budou trestány dle návštěvního řádu ZS a poté budou předány k šetření pro PČR.

9. Vstupné na utkání je jednotné a to 70,- Kč. Prosíme, aby jste přišli na utkání včas, počítejte s tvorbou front u vstupu.

10. Pokladny budou dvě - pro domácí fanoušky ta v hlavním vchodě, pro hosty bude pokladna u zatahovacích dveří u parkoviště.

11. Osoby, které budou shledány jako podnapilé, nebudou vpuštěny do ZS - dle návštěvního řádu. Pravomoc k této akci má pořadatelská služba.

12. Prosíme všechny fanoušky o slušné a nekonfliktní chování. Důležitý je hladký průběh utkání. Všichni jdeme na hokej, nejdeme se mlátit, nebo válčit.

Doufáme, že jasné a stručné instrukce vám budou nápomocny při sobotním duelu. Utkání začíná v 18:00 hodin. Přijďte podpořit domácí borce v cestě za vítězstvím, budeme potřebovat celý Trutnov! Redakce