|

Draci jsou na ledě v Nové Pace

Od Pondělí 18.7.2016 jsou hokejisté HC BAK Trutnov na ledě. Příprava pod vedením nové trenérské dvojice bude trvat dva týdny. Celkem 9 tréninkových jednotek v Nové Pace poodhalí otazníky v trutnovské sestavě.

Pondělní úvodní trénink zahájil již v kabině prezident klubu Zdeněk Poul, který všechny přítomné hráče přitvítal a trošku nastínil jakým směrem se bude celá trutnovská organizace ubírat v následujícím roce.

Poté trenéři rozdělili hráče do pěti formací. V trutnovském tréninkovém dresu se třeba opět objevili Ján Bendík nebo Roman Vondráček. Prvně jmenovaný s Draky trénuje pravidelně každé léto a nyní bude působit v Německu. Druhý jmenovaný, odchovanec Trutnova a zároveň kmenový hráč Trutnova, bude působit ve Francii.

DO try-out kempu se také přihlásila dvojice obránců Ivan Sergeev a Ruslan Chernych. Zatímco Ivan Sergeev je průměrně vysoký, Ruslan Chernych měří 198 cm a jde z něho velký respekt.

Další jména prozatím udávat nebudeme.

Hokejisté HC BAK Trutnov mají tréninky Po - ÚT - ČT - PÁ od 18:45 hod. Příští středu sehrají modelový zápas, který bude začínat v 18:00 hod. Redakce