|

V sobotu naposledy? Rozhodne VV ČSLH ve čtvrtek!

Bude se jednat o poslední zápas letošní druholigové sezóny? Nebo ne? To se dozvíme 18.2.2016 po zasedání VV ČSLH.

Jak jsme již napsali v anotaci, o osudu celé II. Ligy ČR bude jednat Výkonný Výbor ČSLH na svém zasedání již tento čtvrtek.

O co vlastně jde? Jedná se o situaci kolem pelhřimovských Ledních medvědů, kteří letošní sezónu už jasně nedohrají. Příčinou jsou příušnice a jejich epidemie v kabině Pelhřimova.

Situace se může pekelně zamotat. Všechny kluby, kterým hrozí boj v Play Out, se rozhodly pro vydání prohlášení, že zájem o hraní Play Out nemají. Důvody jsou jasné a největším faktorem je ekonomická situace. Jenže to může být také hlavním důvodem, proč se Play Out hrát bude - aby některý z klubů z druhé ligy vypadl.

Další varianta, která koluje v klubech je ta, že všechny body nastřádané ze zápasů s Pelhřimovem, se budou odečítat. To by mělo za následek pohyby v tabulce, dokonce by některé týmy měli šanci se dostat ještě do Play Off (to se týká především Trutnova).

Jednou z variant je samozřejmě také to, že se Play Out hrát bude a bude jenom na mužstvech, aby se poprali o setrvání v druhé lize i pro další sezónu.

Jak to vše dopadne? Která konspirační teorie zvítězí? Budeme mít jasno již ve čtvrtek? Nechme se překvapit... Redakce