|

Trutnov přivítá Medvědy z Děčína. Podaří se Drakům získat tři body?

Zbývají poslední čtyři utkání II. Ligy ČR, co se základní části týče. Trutnov sahá po předkole Play Off. Podaří se v sobotu hokejistům z Trutnova zvítězit?

Minulé utkání bylo trošku fiasko. Trutnov putoval do Bíliny s jasným cílem, kterým byly získané tři body. Utkání se vyvíjelo výborně. Během 25 sekund dokázali trutnovští hokejisté odskočit o tři branky (1:4). Vývoj ostatních soupeřů napovídal tomu, že by mohl být po utkání Trutnov klidně devátý.

Ovšem Bílina přišla s vyrovnáním a na Kastnerovu trefu z 59. minuty stihli domácí odpovědět. Trošku tomu napomohl hlavní sudí, který poslal Trutnov do tří. Utkání nakonec dospělo až do nájezdů, kde byla Bílina lepší a zvítězila (6:5).

V mužstvu zeleno - bílých je na bodové vlně Aleš Půlpán. Ten ve čtrnácti zápasech nasbíral úctyhodných 17 bodů (9+8). To samé i Aleš Píša, který v jedenácti zápasech získal 13 bodů (2+11). Bodování vévodí Lukáš Kastner, který v třiceti zápasech posbíral 28 bodů (10+18).

Hosté z Děčína nezažívají vydařenou sezónu. V tabulce patří Děčínu až předposlední sedmnáctá příčka. V posledních zápasech si Děčín nevedl dobře. V posledních pěti utkáních získali Medvědi 7 bodů, za dvě výhry a jednu prohru po nájezdech.

V týmů Děčína se daří nejvíce matadorovi Michalovi Oliveriusovi. Zkušený útočník nasbíral 29 bodů za 8 branek a 21 přihrávek. Druhý je pak Tomáš Fajgl, který nasbíral bodů 22 (14+8) a je zároveň nejlepším střelcem týmu. V brance působí Lukáš Lavinger, který má průměr 4.76 obdržených branek na zápas.

Poslední měření sil, které proběhlo na ledě Děčína, zvládl lépe Trutnov. Ten domácí deklasoval 1:7.

Sobotní utkání se hraje v trutnovské Pro Hockey Aréně a začíná v 18:00. Všichni jste srdečně zváni a doufáme, že opět vytvoříte skvělou atmosféru a kulisu! Děkujeme! Redakce