|

Draci versus Draci aneb Trutnov jede do Bíliny!

V dalším utkání čeká na trutnovské Draky souboj v Bílině. Bílina v posledním kole nehrála, její utkání bylo odloženo. Zápas se hraje v 18:00 v Bílině.

Hokejisté Trutnova, s bodovou pauzou v Havlíčkově Brodě, poráží jednoho soupeře za druhým. Aby také ne, protože ani poslední výhry je prozatím nevynesly do postupové desítky. Každý soupeř, se kterým na dálku bojují hokejisté Trutnova o předkolo, vyhrává a neztrácí body. Až na výjimku v posledním kole, kdy tři body ztratil Písek.

To Trutnov si v posledním kole s chutí zastřílel. Do Pro Hockey Arény přijely Řisuty a odváželi si porážku 6:2. O všem rozhodla druhá třetina a spolehlivě proměněné trestné střílení z hole Aleše Půlpána. Poté se nechal vyloučit Buldok Kolařík a v pětiminutové přesilovce dokázal Trutnov třikrát skórovat. Utkání nakonec dotáhl s přehledem do vítězného konce.

V dresu Trutnova září Aleš Půlpán. Ten bodoval v devíti zápasech za sebou a celkem z třinácti zápasů si připsal šetnáct bodů (8+8). Ve stejné formě je i Aleš Píša, který v deseti zápasech nasbíral bodů jedenáct (2+9). Bodování vévodí stále Lukáš Kastner, který nasbíral 26 bodů (8+16) a sekunduje mu jeho parťák z útoku Tomáš Půlpán, který je nejlepším střelcem Trutnova (12+11). V brance chytá ve skvělé formě Ota Jeschke, který díky svým výkonům se vyšplhal na úspěšnost 92,44%.

Co se dozvíme o Bílině? No celkem nic, protože web bílinských Draků nefunguje (hlásí napadenou stránku). Vycházejme tedy ze serveru hokej.cz.

V lednu odehrála Bílina pouhé čtyři utkání. Prohrála vysoko s Havl. Brodem (3:14), prohrála s Pískem (1:4), prohrála v Pelhřimově (3:2) a zvítězila v Jindřichově Hradci (3:7). Sobotní utkání proti Klatovům bylo odloženo.

V dresu Bíliny se nejvíce daří Zdeňku Petrášovi, který nasbíral 22 bodů (11+11). Druhým v bodování je Štěpán Štěpánek, který nasbíral bodů 15 (5+10). V brance má nejvíce odchytáno Vladyslav Slyusarchuk, který však nijak se svým průměrem 4,51 branek na zápas nevyniká.

Poslední měření sil vyhrál na domácím ledě Trutnov, když výhru v prodloužení vystřelil aktivní Pavel Fedulov. Dva body bral tedy Trutnov. Utkání bylo vyrovnané, více ze hry měli domácí, ale nedokázali využít své šance. Perfektní zápas odchytal brankář Bíliny Michajlov.

Jak utkání dopadne, to můžeme sledovat ve středu 27.1.2016 od 18:00 - buď živě v Bílině, nebo na serveru www.onlajny.com.

Děkujeme všem fanouškům za přízeň a podporu! Redakce