|

Draci vyzvou Nymburk a bude to boj o velmi důležité body!

V dalším kole II. Ligy ČR se utká domácí HC BAK Trutnov s hosty z Nymburka. Utkání začíná v 18:00 v Pro Hockey Aréně a všichni fanoušci můžou zase soutěžit o titul "JSEM V SESTAVĚ".

Tento článek patří k zápasu TRU - NYM 3:2
Výsledky hokejistů Trutnova jsou jako na houpačce. V Děčíne se Drakům podařilo zvítězit jasným rozdílem 1:7, když utkání ovládli zejména ve druhé třetině.

Středeční dohrávka v Pelhřimově však měla opačný spád. Hokejisté Trutnova od první minuty nestíhali. Ikdyž za stavu 4:2 pro domácí chtěli s výsledkem něco udělat, nepovedlo se. Zápas nakonec skončil 7:3 pro Pelhřimov.

Trutnovská sestava doznala pár změn. Svoje angažmá v Trutnově přerušil Martin Bartoň, který se chce věnovat studiu na UHK a bohužel mu to časově nijak nevychází. Naopak do týmu Trutnova přibylo velmi zvučné a kvalitní jméno. Útočnou sílu posílí Aleš Půlpán, který přichází z prvoligového Šumperka.

Hosté z Nymburka měli velmi nevydařený start do sezóny, což se však během pár minulých kol jasně změnilo. Nymburk dýchá Trutnovu na záda a proto nám sobotní duel nabídne velmi zajímavé klání.

Sestava NED Hockey Nymburk se opírá zejména o spolupráci první formace, kde v obraně vyniká Ondřej Kříž a v útoku trojice Eis - Král - Stehlík. Pokud si mají domácí hokejisté dát na někoho pozor, jsou to právě tyto čtyři jména.

Utkání s Nymburkem se hraje 14.11.2015, od 18:00 v trutnovské Pro Hockey Aréně. Děkujeme za podporu a přízeň a těšíme se na vaší sobotní návštěvu!

DO Fanshopu přibylo pár drobností, takže neváhejte a zajděte se podívat, co je nového! Redakce