|

Zápas v Klatovech odchytá jako jednička Škop, trenérovi jsou k dispozici všichni hráči

Trutnovští hokejisté se budou v neděli v Klatovech spoléhat na brankářskou dvojku, trutnovského odchovance Pavla Škopa. Podzimní jednička Brož je dlouhodobě nemocný a nynější jednička Ševčík v neděli cestuje jako dvojka s vrchlabskými hokejisty k zápasu prvoligového play-off v Hradci Králové. Nejistý je start útočníků Ladislava Jindřich a Jaroslava Poláka, kteří nastoupili k poslednímu zápasu za Hradec. V obraně opět nastoupí Fejgl, Drtina i Jaroměřský, v útoku bude úderná vrchlabská trojice útočníků Andres, Divíšek a Mikšovský.

"Chceme se pokusit aspoň o bod. Sice bude chytat náhradní gólman, ale jinak nastoupíme v silné sestavě, takže zisk bodu nemusí být nereálný. Musíme brankáři v obraně maximálně pomoct, nenechat ho v tom, pokrýt dobře prostor před bránou a hrát zodpovědně," uvedl trutnovský trenér Milan Plodek.

Náš nedělní soupeř je na dvanáctém místě s jednobodovou ztrátou na naše mužstvo. Trutnov je na desátém místě a na osmé místo, zaručující výhodnější podmínky pro play-off, ztrácí pouhé tři body.

Klatovy prohráli poslední tři utkání, naopak Trutnov bodoval již v sedmém utkání v řadě! Daniel Havelka