|

Do Trutnova přijede Nymburk se Zelenkou a Nedvědem

Asi nejatraktivnější soupeř v letošní druhé lize, co se týká zvučných jmen přijede ve středu do Trutnova. Domácí mužstvo bude na svém ledě od 18:00 hodin hostit sedmý tým tabulky, ve kterém mimo jiné nastupují Jiří Zelenka a Jaroslav Nedvěd, dva bývalí extraligový hráči, kteří dlouhá léta oblékali dres pražské Sparty!

Zkušený útočník Zelenka (36 let), nejlepší střelec sparťanské historie!, odehrál závěr minulé sezóny na hostování v prvoligové Kometě Brno, se kterou skončil v semifinále, kde jeho mužstvo vypadlo až v sedmém zápase s Mladou Boleslaví, s pozdějším vítězem baráže o extraligu. Úlohu střelce, kvůli které "shootera" do Nymburka angažovali, plní na 100%, když má průměr více než jednoho gólu na zápas!

Vytáhlý obránce Nedvěd (39 let) působil vloni po odchodu ze Sparty v Jesenici, kde získal titul. V letošní sezóně si důrazný bek připsal v úvodních sedmi kolech 30 trestných minut.

Oba hráči měli v Nymburce působit pouze měsíc na hostování, ale poté, co se v mužstvu zabydleli, jejich angažmá bude s největší pravděpodobností pokračovat. Daniel Havelka